Andreas Gabalier Imitator boeken?

andreas gabalier imitator boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Andreas Gabalier Imitator boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Andreas Gabalier Imitator

Al vanaf zijn twaalfde jaar staat Kevin op het podium en was hij al snel geliefd bij het publiek. Hierdoor geïnspireerd, is hij tijdens zijn studietijd zanglessen gaan volgen en leerde hij tevens accordeon spelen. Tijdens een vakantie aan de Oostzee trad hij op samen met een paar vrienden en zong hij spontaan het nummer 'I sing a Liad für di' waarop het publiek zeer enthousiast reageerde. Zo ontstond het idee om op te gaan treden als Andres Gabalier Double.

Boekingen Andreas Gabalier Imitator

Kevin maakte zich onder begeleiding van een vocal trainer het Steirische Oostenrijkse dialect eigen en ontwierp hij een eigen speciale Andreas Gabalier Double show. De visuele en vocale gelijkenis met zijn idool vielen niet meer te ontkennen en zo werd dit avontuur het begin van een grote carrière. Kevin staat namelijk sinds hij dit project begon, wekelijks op alle grote podia in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Luxemburg en Nederland.

Kom in de stemming

Andreas Gabalier Imitator boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Andreas Gabalier Imitator bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Andreas Gabalier Imitator, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Andreas Gabalier Imitator in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Andreas Gabalier Imitator boeken

Wilt u Andreas Gabalier Imitator boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Andreas Gabalier Imitator wilt inhuren.

Andreas Gabalier Imitator boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!