Angela Groothuizen boeken?

Angela-Groothuizen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Angela Groothuizen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Angela Groothuizen

Vanaf haar veertiende jaar staat Angela Groothuizen al als professioneel zangeres op de bühne. En met succes. In de periode voor de Dolly Dots wist ze al menige feestzaal te betoveren. In 1979 Brak Angela, toen 20 jaar oud, door met de Dolly Dots, tot vandaag nog steeds de populairste Nederlandse meidengroep aller tijden. De Dolly Dots scoorden maar liefst 30 hits in binnen- en buitenland. Waarvan velen nog dagelijks te horen zijn op de radio.

Nadat de Dolly Dots er in 1988 mee ophielden, maakte Angela met Angela & the Rude twee succesvolle albums en toerde ze vijf jaar lang door het land. Ze scoorde hits met o.a. Pressure, Young Souls en Up/Down. Tegelijkertijd speelde ze, als opvolgster van Karin Bloemen en Adelheid Roosen, met de befaamde theatergroep Purper in de Nederlandse theaters.

De laatste 15 jaar is Angela vooral bekend geworden als presentatrice van zeer succesvolle programma's zoals o.a. de Uitdaging en Wie is de Mol en is ze met regelmaat te zien in de theaters. Onder andere met Karin Bloemen en het Theatergezelschap J.A.M. (met Berget Lewis en Julya Lo'ko).

Boekingen Angela Groothuizen

Maar Angela wil toch vooral ook doen waar ze heel goed in is, namelijk zingen. Daarom heeft ze nu een spetterende rock 'n roll show ontwikkeld waarin zij, bijgestaan door twee jonge zangeressen/danseressen, het betere rockclassic repertoire brengt dat iedereen kent. Op verzoek maakt Angela een speciale tekst op een bestaand lied.

Angela is door haar jarenlange ervaring met tv en evenementen een zeer allround presentatrice, gastvrouw en interviewer. Zij is beschikbaar voor presentatie van feestavonden, congressen, ronde tafel gesprekken et cetera. Ook interviews met het publiek is Angela op het lijf geschreven.

Angela Groothuizen is te boeken als:

  • Presentatrice, gespreksleider, dagvoorzitter
  • Spreker, coach
  • Zangeres (optreden met pianist/toetsenist Nico Brandsen)
  • Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Kom in de stemming

Angela Groothuizen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Angela Groothuizen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Angela Groothuizen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Angela Groothuizen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Angela Groothuizen boeken

Wilt u Angela Groothuizen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Angela Groothuizen wilt inhuren.

Angela Groothuizen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!