Annet Nikamp boeken?

annet nikamp boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Annet Nikamp boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Annet Nikamp

Rond 1998 is Annet Nikamp begonnen met op te treden als zangeres. Een aantal jaren als leadzangeres in een top 100 band, maar ook als solozangeres. Sinds 2005 is het besluit genomen, in overleg met een platenmaatschappij, om solo verder te gaan in het Nederlandstalige circuit. Vanaf die tijd is haar carrière in een stroomversnelling geraakt. Een tijd van samenwerken met diverse bekende producers en collega artiesten brak aan, met als resultaat een aantal cd singles en een heus album met 13 Nederlandstalige nummers. Al deze nummers werden ook in radio- en tv- land goed ontvangen en haar nummers krijgen nog steeds veel airplay.

Op dit moment is de Nijverdalse Annet Nikamp regelmatig te horen op de Nederlandse radiostations. Ook komen haar videoclips regelmatig langs bij TV Oranje, TROS Sterren.nl, RTV Oost, TV Limburg et cetera.

Dat Annet's “Smile Rock” nummers aanslaan bij het grote publiek, blijkt uit de waardering die ze kreeg met haar nummers. In 2008 stond ze met het nummer “Op reis naar het verlangen” hoog in de Nederlandstalige Top 100 aller tijden bij RadioNL. Ook haar volgende 2 nummers, “Stop de tijd!" en “Dokter dokter”, stonden opnieuw in 2009 in deze lijst genoteerd.

Boekingen Annet Nikamp

Door het grote aanbod van zangers en zangeressen is het des te moeilijker om op te vallen met je nummers. Bijna iedereen brengt hetzelfde genre op het podium. Daarom heeft Annet in het najaar van 2008 besloten om verder te gaan met de zogenaamde “Smile Rock”. Het is een combinatie van een stevige rock muziek met daarbij een Nederlandstalige soms (komische) tekst. Hiermee hoopt ze zichzelf te kunnen onderscheiden van de andere collega. Iets wat direct met het 1e nummer van Annet in dit genre al goed lukte. Het beste bewijs gaf RadioNL. Het nummer “Op reis naar het verlangen”, een cover van Amy Winehouse, kwam hoog binnen op de playlist en werd zo’n 300 keer gedraaid binnen 3 maanden. Ook stond Annet met dit nummer 20 dagen achtereen in de dag Top 5 bij RadioNL.

De daarop volgende 2 cd singles werden door het Nederlandstalige geliefde publiek ook erg goed ontvangen. De videoclip van “Stop de tijd!”, een cover van Knock on wood, kwam als nummer 1 op de playlist van TV Oranje binnen. Wederom een bewijs dat men toe was aan eens iets nieuws binnen het Nederlandstalige genre. De vele positieve reacties op haar laatste single “Dokter dokter” gaven de bevestiging om met dit “stevige” werk door te gaan

Kom in de stemming

Annet Nikamp boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Annet Nikamp bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Annet Nikamp, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Annet Nikamp in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Annet Nikamp boeken

Wilt u Annet Nikamp boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Annet Nikamp wilt inhuren.

Annet Nikamp boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!