Jolanda Zoomer boeken?

Jolanda-Zoomer-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jolanda Zoomer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jolanda Zoomer

Jolanda Zoomer kreeg in 2004 landelijke bekendheid dankzij het TROS tv-programma "Een Ster In 40 Dagen". In de periode na het programma verschenen de succesvolle singles: "Mannen hebben honger" en "Dat ding eruit!". In de lente van 2010 verschijnt op haar nieuwe platenlabel 'Berk Music' de single: "Ik wil zo graag altijd bij jou zijn". Dit nummer is een groot succes en krijgt een goede notering in de Mega Top 100 en in de RADIONL top 30. Daarnaast wordt de videoclip zeer veel gedraaid.

Weer in de wolken

In oktober van 2010 verschijnt de single: "Weer in de wolken" van Jolanda Zoomer. Op de releasedatum bevindt Jolanda Zoomer zich in Afghanistan waar zij een aantal zeer succesvolle optredens doet voor niet alleen de Nederlandse, maar ook de Amerikaanse militairen.

Boekingen Jolanda Zoomer

In het voorjaar van 2011 is Jolanda Zoomer druk in de weer met de opnames van haar nieuwe cd-album dat op pinksterzondag 2011 wordt gepresenteerd. Meteen na de presentatie komt het album, met als titel: "Verliefd voor altijd", hoog binnen in de album top 100. De single "Dans nog een keer met mij", wordt een grote hit. In September van 2011 verschijnt de single "Ik ben gelukkig zonder jou". Ook oogst Jolanda Zoomer nationale waardering door haar nominatie als "Beste Zangeres" voor de Buma Awards. Optreden is Jolanda's lust en leven. Op het podium voelt Jolanda Zoomer zich als een vis in het water. De interactie met het publiek geeft haar energie. Haar optredens zijn altijd zeer succesvol en overal waar zij komt wordt zij teruggevraagd!

Kom in de stemming

Jolanda Zoomer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jolanda Zoomer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jolanda Zoomer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jolanda Zoomer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jolanda Zoomer boeken

Wilt u Jolanda Zoomer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jolanda Zoomer wilt inhuren.

Jolanda Zoomer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!