Atomic Kitten boeken?

atomic kitten boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Atomic Kitten boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Atomic Kitten

Na het einde van 'Take That' en de 'Spice Girls' leken we de twee belangrijkste UK-popgroepen wel gehad te hebben. Maar niets was minder waar. De opvolging was verzekerd en hoe. Na enkele interne problemen werden uiteindelijk drie vrolijke, goed ogende jongedames uitgekozen om de groep Atomic Kitten te gaan vormen. Kerry Katona, Natasha Hamilton en Elizabeth McClarnon zagen dat wel zitten en namen meteen enkele plaatjes op.

'Right Now' en 'See Ya' werden in een mum van tijd top 10-hits in de UK. Met 'Whole Again' veroverden ze de eerste plaats in Groot-Brittannië, maar scoorden ze ook een Europese hit. De grote doorbraak werd verzekerd! Zomer 2001: hun cover van The Bangles-hit 'Eternal Flame' doet het nog beter dan hun vorige hit. Het album 'Right Now' wordt opnieuw uitgebracht en doet het ook bijzonder goed in de hitlijsten. Het succes van de drie dames gaat ook de daaropvolgende jaren gewoon door!

Boekingen Atomic Kitten

Na de split up in 2004 zei Natasha in maart van 2012 dat de groep opnieuw zou samen komen voor een nieuwe tournee, een nieuw studioalbum en dat ze in gesprek waren voor een eigen realityshow omtrent hun comeback. Hoewel ze alle drie meteen enthousiast waren, ging de reünie niet door. Uiteindelijk werd er in oktober van datzelfde jaar bekendgemaakt dat Atomic Kitten één van de zes popgroepen was dat te zien zou zijn in 'The Big Reunion'. Hierin gaan zes bekende popgroepen aan hun comeback werken.

Kom in de stemming

Atomic Kitten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Atomic Kitten bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Atomic Kitten, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Atomic Kitten in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Atomic Kitten boeken

Wilt u Atomic Kitten boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Atomic Kitten wilt inhuren.

Atomic Kitten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!