Aqua boeken?

aqua boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Aqua boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Aqua

Aqua is een Deens-Noorse Eurodance-muziekgroep, vooral bekend van hun multi-platina crossover single "Barbie Girl" uit 1997. De groep werd opgericht in 1989 en behaalde eind jaren negentig en begin 2000 wereldwijd crossover-succes. De groep bracht drie albums uit: Aquarium in 1997, Aquarius in 2000 en Megalomania in 2011. De groep verkocht naar schatting 33 miljoen albums en singles, waarmee ze de meest winstgevende Deense band ooit zijn.

De Aqua-singles wisten de Top-10-positie te bereiken in een aantal landen waar Europese popacts normaal niet zouden slagen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Australië en Japan. De groep wist de UK Singles Chart te overtreffen met drie van hun singles.

Boekingen Aqua

De bandleden zijn vocalisten Lene Nystrøm en René Dif, toetsenist Søren Rasted en gitarist Claus Norreen. Tijdens hun splitisng bereikten Nystrøm, Dif en Rasted allemaal solo-hitlijstne, en norreen bleef in de muziekindustrie het materiaal van andere artiesten remixen. Tijdens een persevenement op 26 oktober 2007 kondigde de groep een reünietour aan, evenals de release van een verzamelalbum met nieuw materiaal. Hun derde album, Megalomania, werd uitgebracht op 3 oktober 2011.

Kom in de stemming

Aqua boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Aqua bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Aqua, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Aqua in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Aqua boeken

Wilt u Aqua boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Aqua wilt inhuren.

Aqua boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!