Aukje Fijn boeken?

Aukje-Fijn-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Aukje Fijn boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Aukje Fijn

Aukje Fijn komt uit het dorpje Wezep, ze is nu 15 jaar oud. Haar grootste hobby is uiteraard zingen. Hier begon ze al mee toen ze klein was en met een jaar of drie, vier begon ze haar eerste liedjes mee te zingen. Het Nederlandstalige lied is haar met de paplepel ingegoten, aangezien haar vader zendpiraat is geweest, voor de microfoon van haar vader zong Aukje op 3 jarige leeftijd haar eerste liedjes op de radio: “Heidi in de bergen” en “Hij is alweer een poosje vrijgezel”.

Ben je verliefd

Toen Aukje een jaar of zeven was zette haar vader tijdens een zomervakantie de radio aan, waar Aukje bij mee begon te zingen viel het haar vader op dat ze ook nog eens mooi kon zingen. Haar eerste single “Ben je verliefd”, werd uitgebracht toen ze negen jaar was. Dit had ze nooit durven dromen. Hierna werden nog vijf singles van Aukje uitgebracht, waarvan een aantal ook op vinyl, zoals “Als ik jou zie” en “Wereldbol”.

Boekingen Aukje Fijn

Behalve cd’s maken krijgt Aukje elke maandag zangles, wat ze heel erg leuk vindt, en zo leert ze steeds meer van het zingen. In 2012 maakt Aukje een grote stap in haar carrière door met Jeff Weber en Hans Aalbers te gaan werken. In 2014 brengt Aukje de single “Ik bel je” uit, hiermee is Aukje Fijn bij veel omroepen weekschijf en bij TROS Sterren.nl Paradeplaat, Aukje trad ook op tijdens het TROS Muziekfeest op het plein.

Kom in de stemming

Aukje Fijn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Aukje Fijn bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Aukje Fijn, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Aukje Fijn in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Aukje Fijn boeken

Wilt u Aukje Fijn boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Aukje Fijn wilt inhuren.

Aukje Fijn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!