Barry Badpak boeken?

Barry-Badpak-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Barry Badpak boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Barry Badpak

In 2011 braken ze door met hun hit ‘Waar ga je heen met je kamelenteen?’. Vanaf dat moment, is datgene wat begon als een grap, uitgegroeid tot de entertainmentact van nu. Inmiddels is Barry Badpak niet meer weg te denken uit de feest scene en treden ze op van studentenvereniging tot huiskamerconcert en van schuurfeest tot bruiloft. Ze hebben in een uitverkocht Ahoy gestaan en deden samenwerkingen met o.a. Rubberen Henkie, Slechte Grappen XL, Dj Maurice, Marco Kraats en Otto Wunderbar.

Ze zagen de binnenkant van het Glazen Huis en maakten hun eigen musical: Barry Badpak du mjoesikol. Ze hebben soms hun eigen stage op muziekfestivals en zorgen dat iedereen kan genieten van heerlijke hitjes. Als kers op de taart geven ze elk jaar een optreden in hun mooie stadje, op 3 oktober, de mooiste feestdag ter wereld, op de Korenbrug: een hoogtepunt!

Boekingen Barry Badpak

Anno 2019 hebben ze ruim 20 hitjes, allemaal met dezelfde Leidse, feestelijke charme. Ook geven ze elk jaar, ter ere van hun jubileum, een spectaculair feestje genaamd Leiden Ordinair. Dit jaar op 30 november vieren ze weer feest met Leiden Ordinair #9 in Gebr. de Nobel in Leiden. Ze maken muziek, ze schrijven liedjes en natuurlijk treden ze heel veel op. Omdat ze op zo veel verschillende plekken hebben gestaan, kunnen ze makkelijk schakelen en zichzelf aanpassen (oké, een beetje dan) aan het soort evenement. Ze krijgen alle voetjes van de vloer, iedereen host en sjanst en het bier zal rijkelijk vloeien.

Kom in de stemming

Barry Badpak boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Barry Badpak bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Barry Badpak, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Barry Badpak in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Barry Badpak boeken

Wilt u Barry Badpak boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Barry Badpak wilt inhuren.

Barry Badpak boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!