Ben the Banjoman boeken?

ben the banjoman boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ben the Banjoman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ben the Banjoman

U zoekt voor uw evenement een bijzondere act?

Iets grappigs, iets leuks voor de kinderen, iets met muziek, maar de muziek moet mobiel zijn / zich niet op één plaats concentreren? Laat dan uw keuze vallen op Ben the Banjoman!

Straatmuziek Act

Of het nu gaat om een braderie, jaarmarkt, weekmarkt, winkelcentrum, straatfestival of wat voor een gelegenheid dan ook, straatartiest Ben the Banjoman weet er altijd een feestelijk tintje aan te geven.

Op zijn paard rijdt hij rond en doet zijn publiek versteld staan! Op ludieke wijze weet hij een ieder te vermaken met heerlijke country muziek, maar ook met bijvoorbeeld een geweldige Nederlandstalige meezinger.

Feestjes

Geeft u binnenkort een feestje en wilt u uw gasten eens echt verrassen? Wat dacht u van een verrassingsoptreden op uw verjaardag, tuinfeest of andere gelegenheid?

Geheel onverwacht komt Ben the Banjoman ergens midden op de avond op zijn paard binnen gereden… Uw gasten zullen versteld staan door deze niet-alledaagse verschijning! Al zingend en spelend zorgt Ben voor vrolijke gezichten en een gezellige sfeer. Bekende country- en Nederlandstalige liedjes passeren de revue. En natuurlijk, meezingen mag!

Entree Act

De act is ook te boeken voor de ontvangst van de gasten op uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement (ontvangst act). Ben the Banjoman is in te zetten in de aankomsthal / entree, of buiten bij de ingang. Met zijn vrolijke muziek weet hij zo al voor aanvang van het feest uw gasten in de juiste stemming te brengen.

Sint / Kerst / Pasen

Oh, kom er eens kijken…! Nee, het is niet het paard van Sinterklaas… En het is niet de Sint… Het is Ben the Banjoman die, geheel in stijl gekleed, swingende sinterklaasliedjes ten gehore brengt… al rijdend op zijn bontgekleurde paard!

Perfect voor winkelcentra etc.

Boekingen Ben the Banjoman

Ieder jaar rond kerst haalt Ben the Banjoman zijn rendier weer van stal. Als kerstman zingt Ben de mooiste kerst songs, waardoor ook op uw evenement die typische, gezellige kerstsfeer zal ontstaan. Perfect voor kerstmarkt, winkelcentrum, kerstborrel enz.

Met Pasen kruipt Ben the Banjoman in de huid van muzikale paashaas en springt op zijn paard om zijn publiek te vermaken met vrolijke muziek.
Deze act leent zich uitstekend voor winkelcentra, tuincentra, paasmarkten enz.

Kom in de stemming

Ben the Banjoman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ben the Banjoman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ben the Banjoman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ben the Banjoman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ben the Banjoman boeken

Wilt u Ben the Banjoman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ben the Banjoman wilt inhuren.

Ben the Banjoman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!