Bert Heerink boeken?

bert heerink boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

Bert Heerink boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Bert Heerink

Begin jaren 80 scoort Bert Heerink met zijn band "Vandenberg" wereldwijd grote hits als "Burning Heart" en "Different Worlds". Hij toert langs de grote stadions in onder meer Engeland, Canada, Amerika en Japan met wereldsterren als "Kiss", "Ozzy Osbourne", "Cheaptrick" en de "Michael Schenker Group". In 1984 krijgt Bert met Vandenberg een Edison nominatie voor het album "Heading for a Storm".

Eind 1994 maakt Bert zijn comeback in Nederland als zanger van de opvallende Heineken reclames, waarvoor hij Amerikaanse rocknummers in een Nederlands jasje vertolkt. Sindsdien heeft Bert Heerink een belangrijke plaats in de Nederlandse muziekscene verworven. Zo is hij een tijd de leadzanger van Kayak. Tevens zingt hij de Nederlandstalige track van diverse Disney films, zoals Tarzan, Brother Bear en 102 Dalmatiërs.

Boekingen Bert Heerink

Steeds vaker is Bert te zien als gast bij grote orkesten. Zo heeft hij samen met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht een theaterprogramma gedaan 'Quee in Concert' en in 2007 tourt hij met Antonie Kamerling en Erik Mesie onder begeleiding van het NNO langs de theaters met 'Symphonic Echoes of Pink Floyd'.

Kom in de stemming

Bert Heerink boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bert Heerink bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bert Heerink, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bert Heerink in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bert Heerink boeken

Wilt u Bert Heerink boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bert Heerink wilt inhuren.

Bert Heerink boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!