Birgit Schuurman

birgit schuurman boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Birgit Schuurman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Birgit Schuurman

Birgit is een verhalenverteller. Met óf zonder muziek. De afgleopen jaren speelde ze in talloze films (o.a. Pijnstillers, Rokjesdag, Uilenbal, Black Out), series (Meisjes van Plezier, De Mannentesten, Heer & Meester, Rechercheur Ria), (Muzikale) theaterstukken (50 tinten.. De Parodie, Extreem, Last 5 Years) en stond ze in het theater met haar eigen liedjesprogramma Het Grote Verlangen.

In 2017 speelde ze in Gevangenis Monologen waarin het waargebeurde verhaal van een ex-gedetineerde werd verteld. Na de voorstelling voor het theaterpubliek gespeeld te hebben volgde nog een tour langs gevangenissen voor gedetineerden zelf. Dit jaar deed ze hetzelfde met Gevangenis Monologen 2. Een tour langs jeugdinstellingen volgt later dit jaar. Voor Birgit is dit een van haar meest intense en heftige spel-ervaringen. "Echter wordt 't niet..."

Boekingen Birgit Schuurman

Ook was daar vorig jaar ineens weer een nieuw album, genaamd 'A FOOL FOR LOVE'.

Met een nieuw geluid liet Birgit eindelij kweer muzikaal van zich horen. Het album werd zeer positief ontvangen en nieuwe songs zijn ook weer in de maak..!

Kom in de stemming

Birgit Schuurman

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Birgit Schuurman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Birgit Schuurman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Birgit Schuurman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Birgit Schuurman boeken

Wilt u Birgit Schuurman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Birgit Schuurman wilt inhuren.

Birgit Schuurman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!