Bon Scotch (AC/DC Tribute )boeken?

bon scotch boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten of 1 x 45/60/75 minuten

icon-music

Geluid

Incl. backline

Bon Scotch (AC/DC Tribute) boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Bon Scotch (AC/DC Tribute)

Sinds de oprichting heeft Bon Scotch een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en heeft zijn naam inmiddels gevestigd in het tribute-circuit. Bon Scotch geldt als dé AC/DC tribute sensatie die de betere podia in binnen-en buitenland bestormt. Zoals De Pul Uden, Gebouw T Bergen op Zoom, Metropool Hengelo en Nijdrop Opwijk (BE). Maar ook op volgepakte festivals zoals o.a. 24-uurs Solexrace, Dicky Woodstock, FestyLand, Nirwana Tuinfeest en Sandnes Rally (NO) gaat het dak eraf. Iedereen gaat plat voor deze vertolking van het AC/DC uit de jaren van zanger Bon Scott. Of het nu grote podia en festivals zijn of de betere jongerencentra en muziekcafés, Bon Scotch voelt zich overal thuis en dit heeft zijn weerslag op het publiek. De muziek lijkt dan ook tijdloos te zijn als je elke keer weer jong en oud ziet genieten en losgaan bij de shows die Bon Scotch neerzet.

Boekingen Bon Scotch

Bon Scott (zanger AC/DC van 1974 –1980) mag dan helaas niet meer onder ons zijn, maar met Bon Scotch zou je dat bijna vergeten. Onder leiding van een charismatische leadzanger evenals de in schooluniform geklede gitarist zorgt deze energieke band voor de ultieme AC/DC beleving. Met een show waarin alle klassiekers zoals o.a. Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT, en Let There Be Rock van het Bon Scott-tijdperk voorbij komen, en een sound die werkelijk ongelofelijk dicht bij het origineel in de buurt komt is er voor de rock(st)er en AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer in de 70’s te wanen dan met Bon Scotch. Haar of geen haar meer; headbangen verplicht!

Kom in de stemming

Bon Scotch (AC/DC Tribute )boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bon Scotch (AC/DC Tribute) bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bon Scotch (AC/DC Tribute), om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bon Scotch (AC/DC Tribute) in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bon Scotch (AC/DC Tribute) boeken

Wilt u Bon Scotch (AC/DC Tribute) boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bon Scotch (AC/DC Tribute) wilt inhuren.

Bon Scotch (AC/DC Tribute) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!