Boogie Wonderland Disco Show boeken?

boogie wonderland disco show boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 500 personen

Boogie Wonderland Disco Show boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Boogie Wonderland Disco Show

Welkom bij DE disco show van nú... let's Boogie met de Boogie Wonderland discoshow!

Bij de entree wordt u al opgewacht en welkom geheten door onze beeldschone DISCO-girls. Gedurende de gehele avond zullen ze u vergezellen en uitnodigen om kleine en leuke details aan te brengen aan uw outfit in 70's stijl. Een hoedje, lipgloss, misschien een 'afro'...!

In de feestzaal wordt u muzikaal verwelkomt door onze Dj. Misschien wel Touch Dj Kenny Large. Hij staat al lekker te 'grooven' vanaf het podium. Er valt van alles te zien! Glinsterende discobal, verlichte dansvloer en een vette ledwall met old skool en op maat gemaakte beelden. Dit belooft een swingende avond te worden.

Boekingen Boogie Wonderland Disco Show

De Dj wordt afgewisseld met de Boogie Wonderland band. Een 9-koppige super band die iedereen omverblaast met de beste hits uit de kleurrijke 70's en soms een beetje 80's. Een stevige beat, funky bass, groovy gitaar, dansende toetsen, mind blowen horns en fantastische vocalisten. De DISCO-girls zijn nu swingend bij de band te vinden. Ze blijken fantastische dansskills te hebben die ze maar al te graag aan u laten zien.

De Boogie Wonderland Disco Show is uitermate geschikt om verder uit te breiden. Een spetterend einde van bijvoorbeeld Dj duo: Wipneus en Pim. Of een extravagante make-over van de Masters of Beauty. Onze Happy Disco host, Huub! Mag eigenlijk ook niet ontbreken. Deze vrolijke vogel weet als geen ander hoe je een feest moet bouwen!

Specificaties Boogie Wonderland Disco Show

Daadwerkelijk optreden is 3 x 45 minuten binnen 5 uur.
Reiskosten inclusief bij de aangegeven prijs.
Tijd tussendoor word opgevuld met DJ's en VJ's.
Inclusief B-geluidsset: tot 500 personen.
Inclusief showlichtset, LED wall met VJ.

Kom in de stemming

Boogie Wonderland Disco Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Boogie Wonderland Disco Show bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Boogie Wonderland Disco Show, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Boogie Wonderland Disco Show in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Boogie Wonderland Disco Show boeken

Wilt u Boogie Wonderland Disco Show boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Boogie Wonderland Disco Show wilt inhuren.

Boogie Wonderland Disco Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!