BoosT boeken?

boost boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 350 personen

BoosT boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie BoosT

BoosT is ontstaan door initiatiefnemers Arnold Schreurs (Bass) en John Boeren (drums). Na het eindigen van hun vorige band, waarin ze samen deel namen zijn ze op zoek gegaan naar de nodige muzikanten om een geheel nieuwe band op te richten.

Boekingen BoosT

Al vrij snel sloot zangeres Tamara, een bekende van Arnold, bij hun aan. Kort daarna sloot ook toetsenist Wilfried, een bekende van John, weer bij hun aan. Hij had ook al deelgenomen in de vorige band van Arnold en John.

Na wat audities werd ook Patrick vd List gevonden voor de positie lead gitarist. Met de huidige samenstelling hebben ze een repertoire dat vooral bestaat uit covers in de genres pop, (stevige) rock, soul, funk, reggae uit heden en verleden met als doelstelling om niet alleen de geijkte covers te spelen, maar ook ‘een eigen draai’ aan nummers te geven.

BoosT boeken

Alle bandleden zien het muziek maken als hobby en doen dit met veel plezier en inzet. Het motto is dan ook: wekelijks in een ontspannen en gemoedelijke sfeer muziek maken en naar optredens toe werken om wat gerepeteerd is, live ten gehore te brengen.

Plezier staat voorop maar wel met daarbij een hoog streven naar goede kwaliteit.

BoosT boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen BoosT bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met BoosT, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u BoosT in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

BoosT boeken

Wilt u BoosT boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u BoosT wilt inhuren.

BoosT boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!