Brooklyn Bounce boeken?

brooklyn bounce boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Brooklyn Bounce boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Brooklyn Bounce

dj Dennis 'Bonebreaker' Bohn is de producer van de Duitse dansiconen Brooklyn Bounce (bekend van hits als 'Get Ready To Bounce', 'Loud And Proud', 'Bass, Beats & Melody' en 'Crazy'). Brooklyn Bounce verkocht sinds 1996 meer dan 2.500.000 singles! En een van de belangrijkste personen in de Duitse dancewereld. De geweldige comeback van Brooklyn Bounce in 2000 met 'Bass, Beats & Melody' (Top 3!) en hun vierde langspeler 'Restart' was een prachtige climax voor een uitzonderlijke producercarrière. Een carriere die natuurlijk nog steeds doorgaat. Voor zijn werk met Brooklyn Bounce was Bohn beloond met één nominatie voor de VIVA TV COMET, een prijs die werd uitgereikt door de belangrijkste muziektelevisiezender van Duitsland.

Brooklyn Bounce Style

Brooklyn Bounce stond ook twee keer op de shortlist voor de ECHO, de grootste muziekprijs van Duitsland. Bohn is een multi-getalenteerd persoon. En voor hem is muziek het belangrijkste in zijn leven. Als producer leerde hij alles over perfecte klanken en opnames; als voormalig A & R-man bij een muziekuitgeverij - Bohn tekende Grammy-genomineerde Mousse T.- weet hij veel over songwriting en publishing. In 2002 vormt hij het label Mental Madness Records en viert hij hitlijsten in het VK, Japan en de rest van de wereld met artiesten als Special D., Discotronic, Andrew Spencer en nog veel meer.

Als dj heeft hij wereldwijd een uitstekend imago in alle feesthotspots: trance, techno, hard house, hardstyle, hands up of zelfs electro/house, ultrastoer, luid en scherp, maar nog steeeds is melo ans groove zijn handelsmerk - Brooklyn Bounce Style op zijn best.

Boekingen Brooklyn Bounce

Dennis 'Bonebreaker' Bohn groeide op in een familie van muzikanten. Hij speelt al drums sinds hij vijf jaar oud was. Zijn rockband C.Y.D. (Change Your Dealer) bestaat nog steeds.

Zijn eerste ervaringen als dj heeft hij opgedaan door rock- en metalplaten te spelen in verschillende clubs in Hamburg. Als lightjocky leert Bohn eindelijk techno en zwarte muziek te huisvesten. En het duurt niet lang voordat hij een professionele house dj wordt. Zijn eerste pleudoniem is D. Bone en hij speelt vocaal en deephouse. Als dj Bonebreaker vestigt hij het typisch stoere Brooklyn Bounce Sound als handelsmerk en wordt hij een van de meest populaire dj's van de dancegemeenschap.

Hij heeft ook solomateriaal opgenomen dat is geïnspireerd op zijn beroep als dj: 'Druk!' en 'Husten!' waren de eerste Bonebreaker-singles. Onder zijn echte naam 'Dennis Bohn' bracht hij ook een single uit op KONTOR Records genaamd 'Rocky Beach Theme'! De stijl is meer electro en house. Met dat project maakte hij ook verschillende remixen voor Australië, Zuid-Afrika en Duitsland. Na verschillende zeer succesvolle heruitgaven van oudere nummers van Brooklyn Bounce in 2008 en samenwerkingen met de Sample Rippers 'Louder & Prouder' (2009) en Alex M en Marc van Damme 'Crazy' (2010), is Dennis klaar om nog meer te rocken!

Kom in de stemming

Brooklyn Bounce boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Brooklyn Bounce bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Brooklyn Bounce, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Brooklyn Bounce in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Brooklyn Bounce boeken

Wilt u Brooklyn Bounce boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Brooklyn Bounce wilt inhuren.

Brooklyn Bounce boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!