Bubbels en Bellen Workshop boeken?

bubbels en bellen workshop boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Bubbels en Bellen Workshop boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Bubbels en Bellen Workshop

Reuzen bellen, mini bellen, enkele bellen, honderden bellen. Onze bellenblaas medewerkers maken samen met de bezoekers de kleinste en de grootste bellen op jouw evenement. Liters bellenblaas sop en handige tools worden gebruikt om de mooiste bellen te creëren.

Bubbels en bellen vliegen door de lucht. Je kunt deze workshop prima inzetten op jouw evenement. Mensen zullen blijven kijken aar de prachtige bellen die gecreëerd worden. Daarnaast zullen al die vliegende bellen al vanaf verre te zien zijn. Een goede blikvanger dus. En het leukste is dat zij zelf ook bellen kunnen gaan maken. Niet alleen kinderen vinden dit geweldig, maar ook de volwassenen.

Boekingen Bubbels en Bellen Workshop

Specificaties Bubbels en bellen workshop:

 • Inclusief 2 personen begeleiding;
 • Inclusief bellenblaas sop;
 • Inclusief alle materialen om bellen mee te maken;
 • Kleding op maat en wens van de klant;
 • Standaard staat Bubbels en bellen workshop op een vaste locatie. Indien gewenst kan de act mobiel uitgevoerd worden. Informeer naar de mogelijkheden;
 • Tijdens de workshop Bubbels en bellen zetten we een locatie af met hekjes, zodat we een soort van pleintje creëren;
 • (indicatie)prijs is voor de Bubbels en bellen workshop op een vaste plek met 2 personen. Prijzen van de andere mogelijkheden (zoals o.a. een mobiele act) is op aanvraag.

Bubbels en Bellen Workshop boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bubbels en Bellen Workshop bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bubbels en Bellen Workshop, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bubbels en Bellen Workshop in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bubbels en Bellen Workshop boeken

Wilt u Bubbels en Bellen Workshop boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bubbels en Bellen Workshop wilt inhuren.

Bubbels en Bellen Workshop boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!