TV en Film Workshop boeken?

tvworkshop boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

TV en Film Workshop boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie TV en Film Workshop

Ben je een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit aan het plannen? Hieronder staan de verschillende soorten TV workshops die je voor je bedrijfsuitje of teambuilding activiteit kunt boeken. Eigen ideeën zijn uiteraard ook welkom!

Lipdub
Met het hele bedrijf in 1 take een videoclip opnemen. Het is een ware rage geworden, ook in Nederland. Met deze Workshop maak je ook nog eens de allerleukste lipdubs! We nemen van allerlei attributen mee op locatie zoals kleding, boa’s, microfoons, papier, stiften en nog veel meer. Daarnaast natuurlijk ook een professionele opnamecrew met camera, licht en geluid.

Commercial
Waarom onthoud je dat ene spotje wel en dat andere niet? We gaan het je vertellen. En beter nog, jullie gaan zelf een reclamespotje maken! Je mag zelf filmen, geluid, licht, productie en alle andere taken binnen de crew uitvoeren. En het acteren natuurlijk niet te vergeten. Met als climax van de dag de spetterende Oscar Première waarbij het beste filmpje een echte Oscar wint!

Videoclip
Kanye West, Anouk of een gouwe ouwe uit de 80′s. Samen maken we een spetterende, leuke en vernieuwde clip, waarover nog lang nagepraat zal worden. Natuurlijk nemen we de nodige kleding en props mee om de clips nog beter te laten worden. Iedereen doet mee.

Soap
Nu is het dan eindelijk tijd om al die sappige roddels van de werkvloer vast te leggen in een echte soap. Gemaakt en gespeeld door jou en je collega’s! Ook hier staat er weer niemand aan de zijlijn. Binnen elke “crew” hebben we taken voor en achter de camera! Zeker met de “Soap” workshop is de Oscar Première erg leuk om al je andere collega’s te zien schitteren op het witte doek!

Boekingen TV en Film Workshop

Speelfilm
Kruip in de karakters van een bekende film of een eigen bedachte film en speel die scènes op je eigen manier. Iedereen heeft een rol in deze leuke workshop film maken. Om het bedrijfsuitje tot een echt groot succes te maken kunnen we ook een echte Oscarshow voor je neerzetten, waarbij elke door jullie gemaakte film genomineerd is. Wij monteren alle films tot een spannend resultaat!

Elevator Pitch training
De Elevator Pitch is één van onze nieuwe workshops, waarbij iedereen niet alleen een leuke middag beleeft, maar waar je nadien ook echt nog iets aan hebt. Niet in een saai klaslokaal of hotelzaaltje maar in een echte lift.

Graffiti
Onder leiding van onze graffiti artists ga je aan de slag op de “mobile walls” waarbij je met zoveel kleuren spuitbussen als je maar wil aan het werk kan gaan. Eerst ga je je eigen “tag” ontwikkelen. Dan gaan we in kleine groepjes de “ruwe tekeningen” maken. Is het idee helemaal klaar dan kun je aan de slag met de spuitbussen.

Stop Motion
Met iedereen in Stop Motion een leuke en grappige clip opnemen, dat is het doel van deze workshop. Onze regisseurs gaan samen met jullie een leuk script bedenken. Daarna krijgt iedereen weer een taak in de ‘productie’ van deze Stop Motion. Per 15 personen maken we een nieuwe groep en dus ook een nieuw filmpje. Leuk voor de Oscaruitreiking aan het einde van de dag.

Teambuilding of bedrijfsuitje?

Journaal
Samen met alle collega’s een nieuwsjournaal maken. We bedenken samen de leukste gebeurtenissen en aan het eind van de dag monteren we alles in de vorm van een echt journaal. Wie wordt de nieuwe Sacha de Boer of Philip Freriks van jullie bedrijf?

Levende Wipe Out
Levend Wipe Out. Gebaseerd op de TV show “Wipe Out” ga je in teams tegen elkaar spelen op een groot (rugby) veld. Elk team krijgt een kleur. Vervolgens hebben we een aantal parcours die je moet zien te doordringen en hier krijg je punten voor. Het andere team hanteert de Wipe Out obstakels en gaat het het andere team zo moeilijk mogelijk maken door te dringen naar de eindstreep. Grote stootbalken die je met 5 personen draagt, single pionnen, de “Rotor” en nog meer leuke imposante obstakels die het niet gemakkelijk gaan maken.

TV en Film Workshop boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen TV en Film Workshop bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met TV en Film Workshop, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u TV en Film Workshop in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

TV en Film Workshop boeken

Wilt u TV en Film Workshop boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u TV en Film Workshop wilt inhuren.

TV en Film Workshop boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!