Captain Kinkelbaum boeken?

Captain-Kinkelbaum-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Captain Kinkelbaum boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Captain Kinkelbaum

Is het een raket? Is het Super Groover? Is het een barpianist op Prozac? Nee, het is Captain Kinkelbaum! Een vleesgeworden, op hol geslagen jukebox die, vergezeld van zijn onmisbare wonderorgel, de beste, slechtste en gekste krakers van de afgelopen 100 jaar op hysterische en onnavolgbare wijze door elkaar husselt en speelt. Een éénmans-Josti-band in een bizar roze kapiteinspak met een even onvermoeibare als vermoeiende show boordevol grappen en grollen, onzin en gekkigheid, smartlappen en classics, muziek en stand-up comedy. En alsof dat niet genoeg is, kan hij op verzoek zijn naar Tirol geëmigreerde broertje vragen om een setje naar het steenkolen-Duits vertaalde bekende Hollandse liederen te komen zingen/spelen! In lederhosen uiteraard…

Van de hak op de tak? Stuurloos?

Onze Captain is overigens niet zo veeleisend als bovenstaande omschrijving doet vermoeden. Geef hem een slof sigaretten, een paar meter bier en wat stroom (een stuk of 220 volt liefst) en hij trakteert elk publiek op een prettige (over)dosis muziek en andere ongein die menig wenkbrauw doet fronsen tot ongekende hoogtes. Maar onderschat de man niet! Hij weet wat het publiek wil en eenmaal plaatsgenomen achter zijn magistrale hi-tech-orgel, blijkt hij weldegelijk over muzikale kwaliteiten te beschikken want zo vaardig als hij zijn gezang, gejodel en gedoe begeleidt, doen maar weinigen hem na. En altijd is hij zijn publiek net een stapje voor want niet zelden onderbreekt hij een zojuist ingezet nummer met de legendarische woorden 'Nee, da's niks!' Waarna hij enthousiast zijn biertje achterover slaat en vol vuur een nieuw nummer inzet. Van de hak op de tak? Stuurloos? Een inconsequent zooitje bij elkaar geraapte hits? Absoluut! Maar wij noemen dat liever 'ongrijpbaar' of 'onaangepast', want dat dekt minstens zo goed zijn muzikale lading en suggeréért op z'n minst dat hij weet wat hij doet. En wat dat biertje betreft… volgens eigen zeggen is dat 'omwille van de inleving' maar wij vermoeden dat dat gewoon iets te maken heeft met dorst. Trouwens: zien drinken doet drinken dus het werkt beide kanten op.

Al 30 jaar reist hij stad en land af

Deze excentrieke Captain komt trouwens niet spontaan uit de lucht vallen. Al 30 jaar reist hij stad en land af om wat voor bijeenkomst dan ook maar nóg gezelliger te maken dan dat die zonder hem al zou zijn geweest. En in de regel slaagt hij altijd in die missie dankzij zijn schier onuitputtelijke repertoire vol Nederlandstalige toppers, swingende uitstapjes richting rock ‘n’ roll en blues en korte afdwalingen langs hardrock, house en desnoods Springsteen of Pavarotti. Z’n eeuwigdurende tournee langs cafés, braderieën, skihutten, partyboten, Tiroler bergtoppen, festivals, bierfesten en borrelbussen heet niet voor niks ‘Verboden te voederen: ik ben slechts de pianospeler’ - op zich al een enorme leugen natuurlijk omdat de Captain orgel speelt. Maar het moge duidelijk zijn: met een stopcontact in de buurt en op z'n tijd een natje (zonder droogje) zorgt Captain Kinkelbaum voor een gezellige chaos waar nog weken zo niet jaren over gekletst en geroddeld wordt. Verwacht alles en reken er maar op dat dat precies is wat je krijgt.

Boekingen Captain Kinkelbaum

Sinds kort neemt hij op verzoek z’n tweeling-achtige broertje mee, die, toepasselijk gekleed in lederhosen en meer, een half uurtje grensoverschrijdend amusement verzorgd. Nederlandstalige liedjes, smartlappen van bijvoorbeeld André Hazes maar ook bijvoorbeeld ‘Op Fietse’ van Sik, heeft de man geheel zelfstandig vertaald naar het Duits en dat levert een behoorlijk kromme maar minstens zo grappige set vol hilariteit en gekkigheid op. ‘Toll!’, zou de man zeggen en inderdaad: niets is Captain Kinkelbaum en z’n broertje te dol.

Repertoirelijst

Het repertoire van Captain Kinkelbaum is eigenlijk te uitgebreid, te divers en te alles om een representatieve greep als representatief te omschrijven. Vandaar deze bepaald niet representatieve en al evenmin complete lijst.

 • Brandend zand - Anneke Grönloh
 • De kapitein - Acda & de Munnik
 • What shall we do with the drunken sailor Traditional
 • Smoke on the water - Deep Purple
 • Kapteintje lief toe drink niet meer - Zangeres Zonder Naam
 • Bloody Mary - Tom & Dick
 • Stiekem met je gedanst - Toontje lager
 • Hungry Heart - Bruce Springsteen
 • Even aan me moeder vragen - Bloem
 • Glimlach van een kind - Willy Alberti
 • Bestel maar - Rowwen Hèze
 • Kwestie van geduld - Rowwen Hèze
 • Twisting by the pool - Dire Straits
 • Manuela - Jacques Herb
 • Een man mag niet huilen - Jacques Herb Diverse Medley`s waaronder:
 • Jan Smit Medley, Blues Brothers Medley, Andre Hazes Medley
 • Herman Brood Medley, Rock Medley o.a. Status Quo, Pink Floyd
 • Disco Medley o.a. Village People, Kool & The Gang
 • Rock 'n Roll Medley o.a. Queen, Jerry Lee Lewis

Duits repertoire

Speciaal voor Bierfeste, Voetbalfinales, Oorlogsherdenkingen, Fietsvierdaagses en voor onze lieve oosterburen heeft der Kapitän ook een unieke duitse act, compleet met Witsen, Grollschen und Lederunterhosenlol van fass im bit 45 minuten.

Also, guten Morgen liebe Freunde sind Sie auch schon wieder da? Hast du auch soviel gesoffen ja dann ist ja alles klar!

Captain Kinkelbaum boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Captain Kinkelbaum bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Captain Kinkelbaum, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Captain Kinkelbaum in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Captain Kinkelbaum boeken

Wilt u Captain Kinkelbaum boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Captain Kinkelbaum wilt inhuren.

Captain Kinkelbaum boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!