Caught In The Act boeken?

caught in the act boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Caught In The Act boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Caught In The Act

De legendarische boyband Caught in the Act is weer onderweg! In het boyband-tijdperk van de jaren negentig was Caught in the Act, met meer dan 12 miljoen verkochte platen wereldwijd, een van de dominantste pop-boybands ter wereld. Uitverkochte tours, gouden platen, optredens en tours in Europa, Zuid-Afrika, Australië en het Verre Oosten; Caught in the Act was overal met zijn vrolijke pop-outfits en liedjes.

Boekingen Caught In The Act

Nu zijn de vier jongens weer op tour en fascineren ze fans over de hele wereld door ze te geven wat ze willen. Het is een ‘Laten we teruggaan naar de dagen van onze jeugd'-ervaring. Ze zingen, dansen en voeren al hun grootste hits uit: 'Love Is Everywhere', 'Babe', 'Let this love start', 'Baby Come Back', 'My Arms Keep Missing You', 'Don't Walk Away ' en nog veel meer. Onmiskenbaar plezier, boyband-moves, charme, positieve energie en een echte terugkeer naar de jaren 90-ervaring. Caught in the Act is Back!

Kom in de stemming

Caught In The Act boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Caught In The Act bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Caught In The Act, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Caught In The Act in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Caught In The Act boeken

Wilt u Caught In The Act boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Caught In The Act wilt inhuren.

Caught In The Act boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!