Sylver boeken?

sylver boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sylver boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sylver

In het universum van de Belgische dance bekleedt Sylver een speciaal plekje. Slechts weinig dance acts van eigen bodem kunnen zich beroepen op een dergelijke langlopende internationale carrière en verkoop van bijna 2 miljoen (!) albums. En dat mag geen verbazing opwekken, want de groepsleden zijn stuk voor stuk de top:

Silvy de Bie

Silvy De Bie heeft een van de mooiste en veelzijdigste vrouwenstemmen van het land. Haar revelatie-passage bij ‘Liefde Voor Muziek’ in 2018 en haar doorleefde solo-album Baby Bird waren daar ten volle het bewijs van

Wout van Desses

DJ Wout behoort bij de hardest working top-DJs van het land: de award van Beste Belgische DJ is er eentje dat hij nog elk weekend met verve bewijst en zijn maandelijkse radioshow op 15 Belgische radiostations laat horen dat zijn muzikale oor nog steeds piekfijn de hits weet te vinden.

John Miles jr.

John Miles Jr verdiende als begenadigd gitarist en songschrijver zijn sporen in verschillende succesprojecten als Night Of The Proms en Milk Inc to name a few.

Zet deze drie samen in de studio met top-DJ/producer Regi Penxten en er gebeurt iets magisch. De vocal trance sound uit 2000 van tophits “Turn The Tide”, “Skin” en “Forgiven” evolueerde doorheen de jaren, zonder daarbij de kenmerkende Sylver-sound te verliezen én met het gekende chartsucces. Denk maar aan “Foreign Affair”, “Love Is An Angel”, “Lay All Your Love On Me”, “Music”, “I Hate You Now” en noem maar op.

Boekingen Sylver

In 2020 zullen we 20 jaar later zijn. De hits van Sylver zijn inmiddels tijdloze danceclassics die nog steeds als een huis staan. Tijd dus voor een feestelijke terugblik én een pak verrassingen voor het komende jaar, want 2020 wordt overduidelijk een jaar met een zilveren randje! “ The Sylver Lining Tour 20 Years”. Een gloednieuwe en spectaculaire LIVE-show waar de grootste Sylver-hits van vroeger en nu de revue zullen passeren in een spraakmakend decor met verbluffende visuals en special effects. Als voorloper van het feestjaar, is er de kersverse single “I Won’t Wait”. Een aanstekelijke Sylver-tune anno 2019 en classic in spe die zich direct in je oor nestelt.

Kom in de stemming

Sylver boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sylver bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sylver, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sylver in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sylver boeken

Wilt u Sylver boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sylver wilt inhuren.

Sylver boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!