Chris Alain boeken?

Chris-Alain-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Chris Alain boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Chris Alain

Chris Alain nam in 2018 deel aan The Voice Of Holland, waar hij niet alleen het publiek thuis wist te verbazen, maar ook vier coaches overtuigde om hun iconische rode draaistoelen te draaien. Als achtergrondzanger heeft hij zijn vocale talent ingezet voor bekende Nederlandse artiesten, waaronder Ali B, VanVelzen, Brownie Dutch, Shirma Rouse en SERA.

Boekingen Chris Alain

Naast het creëren van zijn eigen originele muziek en samenwerkingen deelt Chris ook opmerkelijke covers op zijn YouTube- en TikTok-kanalen. Deze covers hebben niet alleen miljoenen views op TikTok gegenereerd, maar zijn ook opgemerkt door internationale grootheden zoals Bebe Rexha, Demi Lovato, Lucas & Steve, Topic, Dan + Shay en Sam Fischer.

Ook succesvol op TikTok en YouTube

Ook beroemde Nederlandse artiesten, waaronder Davina Michelle, Jake Reese en S10, hebben zijn covers gedeeld. De internationale Duitse superster Zoe Wees reageerde enthousiast op Alain's cover van haar nummer 'Girls Like Us' in een video voor Glamour Germany, waarbij ze alleen maar in superlatieven sprak. Naast zijn muzikale bezigheden is Chris ook te horen als radio-dj bij de nationale radiozender NPO FunX.

Kom in de stemming

Chris Alain boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Chris Alain bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Chris Alain, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Chris Alain in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Chris Alain boeken

Wilt u Chris Alain boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Chris Alain wilt inhuren.

Chris Alain boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!