Colin Benders boeken?

colin benders boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Colin Benders boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Colin Benders

Soms is het tijd voor even wat anders. En pas als je alles durft te laten liggen wat je hebt opgebouwd kan je echt vrij zijn om te doen wat je wilt. Zoiets moet Colin Benders, de 31-jarige Utrechter hebben gedacht toen hij zijn huidige project aanging. Want in plaats van zijn orkest op te trommelen waar hij sinds 2009 mee werkt, heeft hij zich opgesloten met een machine.

Een modulaire synthesizer om precies te zijn. En waar hij 6 jaar geleden nog geen idee had wat hij ermee aan moest, is Benders intussen niet meer weg te slaan van zijn instrument. Dat dit niet onopgemerkt blijft mag duidelijk zijn, wereldwijd begint er een groeiende nieuwsgierigheid waarneembaar te worden voor wat Benders aan geluiden produceert. En niet voor niks want die resultaten zijn vrij verbijsterend te noemen: waar je je het ene moment in een droomwereld van harmonie waant, word je even later genadeloos wakker geschud door brute bassen en zware beats, die op hun beurt weer naadloos met je dromerigheid versmelten om zo in een soort maniakale euforie te eindigen.

Boekingen Colin Benders

Genre is, zoals gebruikelijk bij Benders, niet in een stijl te vangen. Sterker nog, de muziek is een gevolg van de avond, alles lijkt ter plaatse geschreven te worden. Dit maakt elk optreden anders en eenmalig en werkelijk een ervaring om bij te zijn geweest. Over verdere plannen voor een albumrelease is nu nog vrij weinig duidelijk, al is via zijn wekelijkse livestreams op Facebook en Twitch.tv op de voet te volgen hoe dit nieuwe muzikale avontuur van Benders zich ontwikkelt.

Kom in de stemming

Colin Benders boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Colin Benders bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Colin Benders, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Colin Benders in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Colin Benders boeken

Wilt u Colin Benders boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Colin Benders wilt inhuren.

Colin Benders boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!