Corona boeken?

corona boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Corona boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Corona

Het gezicht van Corona was de Braziliaanse zangeres Olga Maria De Souza. Naast Souza was Francesco Bontempi het enige andere vaste bandlid, maar gedurende de jaren hebben vele schrijvers en producers hun bijdrage geleverd aan Corona.

In december 1993 bracht Corona hun debuutsingle The Rhythm of the Night uit. Die single stond 13 weken achtereen op de eerste plaats van de Italiaanse hitlijsten. Het duurde echter een aantal maanden voor het nummer in de rest van Europa werd uitgebracht. Een remix van het nummer bereikte de 6e plaats van de Top 40 in mei 1994.

Boekingen Corona

In 1995 verscheen een album Rhythm of the night en in 1998 kwam een tweede album uit, Walking on music. De bandnaam werd hierop veranderd naar Corona X.

Eind 2005 kwam Corona opnieuw in de Italiaanse hitlijsten terecht met het nummer Back in time en eind 2006 bracht De Souza een nieuw nummer uit onder de naam Corona getiteld I’ll be your lady.

In 2007 coverde de Zweedse dance groep Sunblock het nummer Baby baby met originele zangeres Sandy Chambers, die hiervoor eindelijk de credits kreeg, die ze nooit ontving op Corona’s album Rhythm of the night.

Kom in de stemming

Corona boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Corona bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Corona, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Corona in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Corona boeken

Wilt u Corona boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Corona wilt inhuren.

Corona boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!