Coverband FUN Q boeken?

coverband fun q boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 150 personen

Coverband FUN Q boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Coverband FUN Q

De allround Coverband FUN Q maakt iedere bruiloft of personeelsfeest tot een onvergetelijke gebeuren. Wij hebben door de jarne heen geleerd hoe belangrijk het is op de vraag van de klant in te kunnen spelen. Met deze allroundband blijkt dat zijn vruchten af te werpen. FUN Q kan uw bruiloft laten knallen maar ook binnen de geluidsnorm spelen.

In een standaard bezetting (drums, bas, gitaar, zang evt. aangevuld met toetsen) verzorgen wij een allround avondje muziek. FUN Q beheerst alle stijlen en kan als een kameleon van stijl veranderen. FUN Q klinkt wel als een 7-koppige band doordat de band gebruik maakt van zelf gemaakte sequenzen die het inhuren van blazers/toetsen overbodig maakt indien het budget lager is. Voor de band ook een soort van noodzakelijk kwaad om de tegenwoordig veel gebruikte dancegeluiden te kunnen nabootsen.

Boekingen Coverband FUN Q

Deze coverband fungeert dus ook prima naast een dj die u er overigens voor een kleine meerprijs bij kunt boeken. Verder kun u de uitgebreide repertoirelijst raadplegen als u contact met ons opneemt en uw voorkeur dar in aangeven. Daarin vindt u o.a. disco, rock, top40, dance, classics en pop. Jazz vinden we ook leuk om te spelen, maar dan moet u niet aan een knalfeest denken maar meer aan achtergrondmuziek.

Door de jarenlange samenwerking is er een hechte vriendschap ontstaan onder de bandleden. Muzikaal resulteert dit in fantastisch samenspel en veel lol en energie op het podium. Deze energie werkt aanstekelijk. "coverband FUN Q" staat dan ook garant voor een spetterend feest! Standaard spelen wij maar liefst 4 sets van 45 minuten zodat u van het begin tot het eind een volle dansvloer heeft staan. Inmiddels al 20 jaar bezig met zorgvuldig uitgezochte muzikanten die het FUN Q verhaal begrijpen. Interactief muziek maken dus op uw feest.

Mocht u een speciaal verzoeknummer hebben? Wij studeren 'm graag voor u in. Daarnaast vullen wij ons repertoire continue aan met de nieuwste nummers en hits.

Kom in de stemming

Coverband FUN Q boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Coverband FUN Q bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Coverband FUN Q, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Coverband FUN Q in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Coverband FUN Q boeken

Wilt u Coverband FUN Q boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Coverband FUN Q wilt inhuren.

Coverband FUN Q boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!