Critical Mass boeken?

critical mass boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Critical Mass boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Critical Mass

Critical Mass was een Nederlandse Happy Hardcore groep die in de periode 1995 tot 1999, ten tijde van de Happy Hardcore hype, enkele hits in de Nederlandse top 40 scoorde. De groep bestond uit onder meer Huib Schippers (producer), Dave van Hasselaar (producer) en Ed Bout (producer). Later sloot Ludmilla Odijk (zangeres) en MC Energy zich ook bij de groep aan.

Commerciële Happy Hardcore

In 1994 komt de Rotterdamse producer Ed Bout in contact met producer Dave van Hasselaar. Samen besluiten zij een nieuwe groep op te richten. het duo krijgt een opdracht van gabberorganisatie ID&T Records om commerciële Hardcore te maken. Met ''Dancing Together'' scoort Critical Mass een hit. Hetzelfde jaar nog krigjt Critical Mass een gezicht met zangeres Ludmilla Odijk en MC energy.

Samenwerking met 2 Unlimited

In 1996 scoort de bandgroep met singles als ''Burnin' Love'', ''Believe In The Future'' en ''Happy Generation'' enkele Top 40 hits. Later dat jaar kondigt ID&T aan dat Critical Mass spoedig samen wordt gevoegd met 2 Unlimited.

Andere muziekstijlen

In 1997, wanneer de happy hardcore rage in Nederland langzaam zijn einde nadert, brengt de groep de single ''Together In Dreams'' uit. Deze doet het een stuk minder goed dan verwacht. Bout en Van Hasselaar besluiten hun muziekcarrière een wending te geven door over te stappen naar andere muziekstijlen.

In 1999 komt de laatste single uit, genaamd ''In Your Eyes''.

Boekingen Critical Mass

In 2008 trad de groep in originele bezetting weer op, op verschillende Happy Hardcore feesten en zijn weer volop in de scene door de 90's revival.

Critical Mass is te boeken als tape act én als dj team!

Kom in de stemming

Critical Mass boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Critical Mass bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Critical Mass, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Critical Mass in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Critical Mass boeken

Wilt u Critical Mass boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Critical Mass wilt inhuren.

Critical Mass boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!