Danspaleis van Kooten boeken

Danspaleis van Kooten boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

exclusief

Danspaleis van Kooten boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Danspaleis van Kooten

Danspaleis van Kooten is het feestconcept van Kasper van Kooten vol met hits uit de jaren ’80 (en ’90) met live band én de originele videoclips.

Kasper van Kooten

Kasper van Kooten is naast bekend tv-en filmacteur (o.a. All Stars, Moordvrouw, Oogappels, Beste Kijkers) zijn leven lang al drummende zanger.
Hij drumde jarenlang bij Acda en de Munnik (1997-2001) en deed tours en studioplaten met
ze. Ook speelde hij op een Amerikaanse nummer 1 hit (L.A. Citylights) van Candy Dulfer en nam platen op met rapper Extince en singer-songwriter Bertolf Lentink.

Boekingen Danspaleis van Kooten

In 2014 bedacht hij het feestconcept Danspaleis Van Kooten, dat iedere eerste zondag van de maand stijf uitverkocht was in de Amsterdamse Nes. Danspaleis Van Kooten brengt hits uit de jaren ’80 (en ’90) met een fantastische live band én de originele videoclips waarbij ze live meespelen. Voor het publiek een dubbel feest der herkenning! Danspaleis Van Kooten doet het fantastisch op evenementen, bedrijfsfeesten, (single) feesten, huwelijken, in clubs en op festivals.

Gastoptredens

Wanneer dit mogelijk is nodigt Kasper ook bijzondere gasten uit voor gastoptredens met de band. Onder meer Eddy Zoë, Van Dik Hout, Shirma Rouse, Des’Ray en Bo Saris waren al eens te gast. In 2018 deed Danspaleis Van Kooten een succesvolle clubtour langs onder meer Bibelot, Vorstin, Gebroeders de
Nobel, De Groene Engel, Mezz en de Neushoorn.

De Fuifkar

Toen alles op slot ging bedacht Kasper de mobiele, kleine versie van Danspaleis Van Kooten: De Fuifkar. Een aanhanger, volledig ingericht met licht, geluid en spiegelbol. Het unieke aan deze wagen is dat het een rijdend podium is dat overal is neer te zetten en dus boeken. Terras? Festival? Camping? Kerstmarkt?
Evenement? Huwelijk? Pleinfeest? De Fuifkar komt overal.

Het enige dat nodig is, is een stopcontact (met aparte groep) en een plek van 5 bij 2 meter! Danspaleis
doet de rest! Covid maakte een blijvertje van deze act!

Kom in de stemming

Danspaleis van Kooten boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Danspaleis van Kooten bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Danspaleis van Kooten, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Danspaleis van Kooten in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Danspaleis van Kooten boeken

Wilt u Danspaleis van Kooten boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Danspaleis van Kooten wilt inhuren.

Danspaleis van Kooten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!