Danzel boeken?

Danzel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 750 personen

Danzel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Danzel

Danzel, die eigenlijk Johan Waem heet, was een van de laatste 20 deelnemers aan de Belgische versie van ‘Idol’ (genaamd Idool 2003). ‘Idol’ is een wereldwijd verspreide televisieshow die probeert vast te stellen wie het populairste, nieuwe muzikale talent van het land is.
Drieduizend jongeren deden mee en slechts twintig werden geselecteerd voor de grote finale. Danzel was een van de gelukkige twintig. Het was zijn kans om de wereld te laten zien waartoe hij in staat was.
En zijn optreden bleef niet onopgemerkt: hij bleek een zeer opmerkelijke, soulvolle stem en een aanlokkelijke persoonlijkheid te hebben. De nuchtere kerel met stekelig haar en blauwe bril liet een zeer goede indruk achter. Niet in het minst bij de dames, zouden we eraan kunnen toevoegen. Geen wonder dat hij de finale haalde.

Pop-rockband ‘Scherp op Snee

Danzel is altijd al geïnteresseerd geweest in zingen. Op zijn vijftiende startte hij de pop-rockband ‘Scherp op Snee’, waarin hij zong en basgitaar speelde. Afgezien daarvan was hij een achtergrondzanger voor de ‘L.A. Band ’, die veel optredens deed met veel bekende Belgische artiesten. Maar Danzel doet meer: ​​hij speelt piano, gitaar, basgitaar en als allround muzikant en entertainer componeert en schrijft hij ook zijn eigen muziek en teksten. Wist je trouwens dat hij werkte als DJ-entertainer in een karaokebar? Nou, dat is waar hij zijn uitstekende MC-vaardigheden ontwikkelde …

Debuutsingle ‘Pump it up’

Na Idool 2003 kwam hij in contact met zijn producer Jaco Van Rijswijk en zijn huidige platenmaatschappij N.E.W.S. en ze gaven hem de kans om zijn debuutsingle ‘Pump it up’ op te nemen. Hij gebruikte de artiestennaam Danzel, een naam die verwijst naar Johan's favoriete acteur: Denzel Washington.‘Pump it up’ was een remake van een nummer van de Black and White Brothers. De remake van Danzel werd eind 2003 uitgebracht, slechts op 300 exemplaren. Een gelimiteerde editie op geel vinyl. Mensen reageerden heel enthousiast. De plaat werd opgepikt door Airplay Records (Frankrijk) en The Underdog Project producers (DJ Frank en Andy Janssens, destijds de producer van Kate Ryan) complimenteerden Danzel met zijn versie. De videoclip van het nummer werd opgenomen in een stripteaseclub in het centrum van Gent. Op de jaarlijkse muziekbeurs Midem (Cannes, Frankrijk - vorige week van januari) kreeg Danzel een licentie voor de rest van Europa en enkele andere, verre landen. Op de Closing Party van Midem 2004 speelde de beroemde Franse DJ Charles Schillings - die na de Britse Radio 1's Pete Tong speelde - twee keer ‘Pump it Up’ tijdens zijn set !!

Zo is het allemaal begonnen …

Met een geweldig domino-effect ‘Pump it up’ werd gehyped door dj's over de hele wereld, was Frankrijk het eerste land dat viel voor Danzel's ‘funky-groove’-geluid. Geen wonder dat hij in slechts enkele weken in Frankrijk op nummer 6 van de single-charts terechtkwam. Daarom werd hij geboekt door clubs in heel Frankrijk en deed hij verbazingwekkend 65 shows in twee en een halve maand. Zijn wildste dromen kwamen uit toen hij een van de artiesten was op ‘Fête De La Musique 2004’, een jaarlijkse liveshow die op 21 juni in Frankrijk wordt gehouden om muziek te vieren. Danzel stond daar samen met artiesten als Jamelia, Paul young, Zucchero voor een publiek van meer dan 200.000 mensen.Daarna volgde Duitsland en eindigde Danzel nog hoger in de hitparade daar: op n ° 4. Hij slaagde er zelfs in om de eerste artiest te zijn die op nummer 1 eindigde in alle Duitse dance-charts. Het hoeft niet te zeggen dat hij daar grote festivals en veel clubshows heeft gedaan.Landen als: Rusland, Polen, Turkije, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Nederland en zelfs Oekraïne en de Verenigde Staten werden door Danzel bezocht om tal van shows te geven.
Critici noemden Danzel een ‘one hit wonder’, maar nu, bijna 4 jaar na de opname van ‘Pump it up’, heeft hij een enorm aantal shows over de hele wereld gedaan en bracht hij tallozehitingles, zijn debuutalbum ‘The Name Of The Jam’, dat in veel landen een hitalbum was, en zelfs een "best of" - album in Polen.Hij ontving een "Eska Award" in Polen, een "MTV Music Award" in Rusland, gouden platen voor de verkoop van singles en albums, om maar een paar dingen te noemen die hij en zijn platenmaatschappijen hebben bereikt.

Boekingen Danzel

Na 'Pump It Up', 'You Are All Of That', 'Home again', 'Put Your Hands Up In The Air!', 'My arms keep miss you' (samen met DJ FRANK), 'Undercover' (die werd geselecteerd voor de Poolse Eurosong-preselectie) en 'Jump' Danzel is terug met een gloednieuwe single genaamd 'Spin me around' die wordt geleverd met een grappige video die we zouden kunnen toevoegen, dus….
"Ga zitten, ontspan en geniet van de rit, want Danzel is lekker bezig!"

Kom in de stemming

Danzel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Danzel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Danzel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Danzel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Danzel boeken

Wilt u Danzel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Danzel wilt inhuren.

Danzel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!