De Anitaas boeken?

de anitaas boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 - 60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Anitaas boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Anitaas

De Anitaas zingen met veel passie en plezier mooie smartlappen en levensliederen. Zij zijn inzetbaar op festivals, bedrijfs- en vereniging feesten, jubilea, maar ze komen ook gewoon bij u thuis als u dat wilt, want net als Frans Bauer zijn zij heel gewoon gebleven. Heeft u dus wat te vieren of heeft u een opwarmertje voor uw feestje nodig, dan zit je helemaal goed bij de Anitaas. Zij weten het publiek keer op keer op te zwepen en een optreden van de Anitaas eindigt dan ook steevast in een onvergetelijke avond.

Boekingen De Anitaas

Coby, Joke en Estelle werden geboren op een steenworp van mekaar in de gezellige volksbuurt Oud West in Amsterdam. Toch duurde het nog bijna twintig jaar voor ze mekaar ontmoetten. Dat gebeurde in 1991 in de C-1000 in Almere Buiten. Diezelfde avond was de eerste repetitie bij Ome Ko. Ko, die helaas niet meer bij ons is, was toen al bijna doof maar hij mocht graag naar de meiden kijken terwijl ze hun pasjes oefenden. Twee maanden later volgde het eerste optreden in café de Sjanser in Durgerdam.

Het werd een onvergetelijke avond en het feit dat Estelle, die van tevoren een halve fles jonge nodig had om de zenuwen te bedwingen, twee keer van het podium viel, is de meeste bezoekers waarschijnlijk ontgaan. Nu - 12,5 jaar, meer dan 250 optredens en vele jonkies verder - hebben Coby, Joke en Estelle zich geëvolueerd tot de rasartiesten en podiumbeesten die ze zijn: De Anitaaaaas.

Kom in de stemming

De Anitaas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Anitaas bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Anitaas, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Anitaas in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Anitaas boeken

Wilt u De Anitaas boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Anitaas wilt inhuren.

De Anitaas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!