De Relaxbox huren?

de relaxbox boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Relaxbox boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

De Relaxbox

Fred en Corrie den Draayer, telgen van een oud kermisgeslacht, hebben voor u de enige echte medische kermisattractie ontworpen: De Relaxbox. In dit leven schijnt het ons aan niets te ontbreken. Doch een van de moeilijkste dingen blijkt het relaxen te zijn.

Al jaren reizen zij, met de relaxbox, de hele wereld rond en boeken geweldige resultaten. In 2020 hebben Fred en Corrie de RelaxBox geheel vernieuwd en van deze tijd gemaakt. Neem plaats in de RelaxBox en het stress-gehalte neemt met 100% af tijdens en na een sessie in deze wonderbox. Komt het zien en vooral beleven!

Wat er precies in de box gebeurt, dat blijft geheim totdat ook u zichzelf eraan over durft te geven. Eén ding willen we echter wel verklappen; De reacties in de relaxbox zijn gevarieerd: terwijl de ene gast vertwijfeld giechelt, geeft de ander zich volledig over...

Inhuren De Relaxbox

Maar buiten de box is echter iedereen universeel: iedereen komt lachend naar buiten en weigert te vertellen wat er daarbinnen precies gebeurt! Een sessie duurt zo'n 2 tot 3 minuten, maar Fred of Corrie zijn ook altijd in voor een gratis analyse als je de RelaxBox niet aandurft.

Een perfecte kermisattractie voor je bedrijfsfeest, festival, beurs, in de kantine, de hal van je bedrijf of elke gelegenheid waar de stress omlaag moet...

Kom in de stemming

De Relaxbox huren?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Relaxbox bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Relaxbox, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Relaxbox in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Relaxbox boeken

Wilt u De Relaxbox boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Relaxbox wilt inhuren.

De Relaxbox boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!