De Rockstieren boeken?

De-Rockstieren-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 of 3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

De Rockstieren boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Rockstieren

In 2011 zijn deze geelzwarte feestrockers voor het eerst losgelaten in het wild. Gelijk vanaf het begin werden ze een populaire band in de feesttenten op het platteland in Noord en Oost Nederland. De luchtgitaren waren niet aan te slepen. Inmiddels hebben ze honderden optredens achter de rug en hebben alle hoeken van Nederland gezien en overal zagen ze het publiek van jong tot oud uit hun dak gaan. Gillende en springende meiden, dromende moeders en stoere rockers, ze rocken allemaal mee op de vrolijke energie die van het podium spat. De geelzwarte FEESTROCKERS verrassen het publiek elke keer weer met uitsluitend herkenbare hits die iedereen kan meebrullen. Ze maken er gegarandeerd een groot feest van en zorgen ervoor dat de bieromzet flink stijgt.
Boekingen De Rockstieren

Boekingen De Rockstieren

De Rockstieren spelen klassiekers uit de jaren zestig en zeventig, hits uit de jaren tachtig en negentig, toppers uit het eerste decennium van dit millennium en natuurlijk hedendaagse hits. Evergreens, boerenrock, feesttententoppers, piraten hits, Engels-, Nederlands- en zelfs enkele Duitstalige nummers komen voorbij in een show vol spektakel. Ook hun eigen geschreven nummers zijn pakkende meezingers die op elk feest goed scoren.

De vijf hardwerkende ouwe rockers zijn altijd strak gekleed in uitsluitend geel/zwarte kleding. Ook het geluid is altijd professioneel verzorgd en wordt gecombineerd met een oogverblindende lichtshow. Er kan worden gekozen voor een avondvullende show of een korter optreden, op bijvoorbeeld een festival. De Rockstieren hebben in een zeer korte tijd een goede reputatie opgebouwd met optredens in voorprogramma’s van o.a.: Kensington, Normaal, Mooi Wark, The Heinoos, Bokkers, Old Nijs en BZB. Ze zijn de ideale opwarmer voor de hoofdact van een evenement. De Rockstieren hebben meerdere keren bewezen dat ze grote evenementen van 3000 tot 5000 man ook prima aan kunnen.

Kom in de stemming

De Rockstieren boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Rockstieren bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Rockstieren, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Rockstieren in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Rockstieren boeken

Wilt u De Rockstieren boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Rockstieren wilt inhuren.

De Rockstieren boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!