Piratenband Donders boeken?

Piratenband-Donders-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 of 1 x 90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Piratenband Donders boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Piratenband Donders

Piratenband Donders is een energieke band met een zestal doorgewinterde muzikanten en met een oogverblindende zangeres die met veel bombarie en plezier zorgt dat zelfs de grootste zwartkijker het gevoel krijgt dat de zon weer is gaan schijnen. Feesten met die hap dus!
Zalige meezingbare en hoogst aanstekelijke mix van de allergrootste piratenkneiters afgewisseld met het fijnste van het fijnste vijfsterren polka’s en de beste schlagers staan op het menu. Denk hierbij aan “Adio adio”, “Lafaard van de stad”, “Kleine Paloma”, “Als je verliefd op een jongen bent”, “Jij daar in de radio”, “Teeny Calimeros”, etc. etc.

Boekingen Piratenband Donders

Duellerende accordeons, afwisselend met mandolines, panfluiten, orgels etc. Dit alles op niveau van de hoogste plank. De bovenste misschien wel. Alles verpakt in een heerlijke over-the-top show vol herkenbare hits die doorgaans door de ether slingeren en die iedereen mee kan zingen. Een show van het meezingbaarste soort en geschikt voor alle gezindten en leeftijden.

De band is dan ook Donders geschikt voor een avondje feesten in een feesttent, een festival, tijdens een piratenfeest, bedrijfsfeest of gewoon een donders gezellig schuurfeest.
Hier bij Donders wordt het zo maar eens, dondersgezellig!

Kom in de stemming

Piratenband Donders boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Piratenband Donders bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Piratenband Donders, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Piratenband Donders in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Piratenband Donders boeken

Wilt u Piratenband Donders boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Piratenband Donders wilt inhuren.

Piratenband Donders boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!