De Romeo’s boeken?

de romeos boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

De Romeo's boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Romeo's

Vanaf 2014 kan iedereen in de huiskamer van het feest meegenieten, via de dvd Het Zingpaleis 2013 Live. Davy, Chris en Gunther maken een nummer samen met Willy Sommers en ze geven met Willy (nog steeds) dubbelconcerten. De Romeo’s lanceren in de zomer een gloednieuwe single ‘Deze is voor Julia’, een dikke nummer 1. Ze zijn ook dit jaar weer genomineerd voor de Zomerhit van Radio 2. Op 31 oktober staan ze met hun eigen ‘Feestival’ in de Lotto Arena in Antwerpen.

Zingpaleis in Hasselt

Het jaar 2015 bracht heel wat leuke dingen voor de drie knappe heren: op 6 maart verscheen hun album ‘De Romeo’s op stap’! Op zaterdag 24 oktober trokken Gunther, Chris en Davy opnieuw naar de Ethias Arena in Hasselt voor hun Zingpaleis.

In Het Spoor Van De Romeo's

2016 was met meer dan 200 optredens absoluut knallen. Een cameraploeg en journalist volgden Chris, Davy en Gunther een jaar lang: het resultaat werd niet alleen uitgezonden als televisiereportage op één maar werd ook in boekvorm gegoten. ‘In Het Spoor Van De Romeo’s’ is verkrijgbaar in de boekhandel en online. Voor de zevende keer vulden ze hun eigen Zingpaleis in de Ethias Arena.

Frikandel XXL

In januari 2017 verscheen er weer een album van De Romeo’s, ‘Vrienden Voor Altijd’. Half februari lag hun Frikandel XXL in de frituur.

In maart van dat jaar werden ze gebombardeerd tot echte filmsterren. Hun eigen film H.I.T., met Chris, Davy en Gunther in de hoofdrol.

Romeo's Speciaal saus

2018 zorgde eveneens voor een aantal hoogtepunten. Naast de frikandel XXL, die de kaap van anderhalf miljoen al even voorbij is, kwam er ook een Romeo’s Speciaal saus uit. Een kruidige andalouse met verse stukjes ui, eveneens exclusief voor de frituristen.

Het jaar dat ze eveneens 15 jaar op de planken staan en gevierd werd met een aantal memorabele grote theatershows én een nieuw album.

Boekingen De Romeo's

Ondertussen knalden De Romeo’s 2019 binnen met alvast een opgemerkt optreden in het Antwerpse Sportpaleis tijden de eerste edite van de Moose Bar XXL. Memorabel ! In het voorjaar schrijf je alvast, naar jaarlijkse gewoonte, Het Schlagerfestival maar in je agenda.

En in de zomer van dit jaar gaan ze zeker nog eens uitpakken met ‘het onverwachte’ ! hou ze in het oog. Maar 1 ding is zeker…

De Romeo’s blijven… 100% FEESTGARANTIE!

Kom in de stemming

De Romeo’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Romeo’s bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Romeo’s, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Romeo’s in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Romeo’s boeken

Wilt u De Romeo’s boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Romeo’s wilt inhuren.

De Romeo’s boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!