Laura Lynn boeken?

Laura Lynn boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Laura Lynn boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Laura Lynn

De West Vlaamse zangeres Laura Lynn (18/06/1976) is een nieuwe naam in de muziekwereld. De ‘muziek’ kreeg ze op jonge leeftijd al ingelepeld via haar ouders en grootouders. Beiden hebben jarenlang op de planken gestaan en sinds haar 7e vergezelt Laura Lynn haar ouders en grootouders dan ook al naar optredens.

Muzikale voorkeur

De sympathieke Laura Lynn genoot een opleiding aan de befaamde Showbizz-school in Oostende. Net als Christoff, Gunther Levi, Filip D'Haeze (Swoop, Familie) heeft ook zij na drie jaar deze opleiding succesvol afgerond. Wat haar muzikale voorkeur betreft heeft Laura Lynn bijzonder veel sympathie voor de muziek van o.a. Wim Soutaer, Natalia, Celine Dion en uiteraard Frans Bauer, Dana Winner en Will Tura. Opvallend is haar sympathie voor Nederlandstalige muziek, daarom zingt Laura Lynn dan ook vlotte Nederlanstalige meezingers. Op haar repertoire staat bijvoorbeeld Dit is de allereerste keer (Rita Deneve).

Nederlandstalige lied

Laura Lynn : "Ik zing bijzonder graag Nederlandstalige muziek. Ik vind het soms jammer dat liedjes in onze eigen taal zo weinig aan bod komen op de radio. Ik merk tijdens mijn optredens dat mensen bijzonder goed reageren wanneer je in je moedertaal zingt. In Nederland bijvoorbeeld zie je dat Frans Bauer, Gordon en nog anderen moeiteloos mensen eindeloos kunnen entertainen en amuseren tijdens hun optredens. Schitterend gewoon!

Een nieuwe frisse wind

Met "Rechtop in de wind" neemt Laura bewust een wending in haar carrière. Voortaan werkt ze samen met producer Steve Willaert. Mei 2016 ligt album nr 10 in de winkel "Een nieuwe dag" voor de single 'Dokter Bernard' kon ze beroep doen op Kurt Rogiers. Fragiel is het nummer 100.000 vragen in duet met Guillaume Devos.

In 2017 brengt Lindsay met Laura een duet op de markt. Met "Kalispera Griekenland", en brengt Laura de cuver "Hemelsblauwe ogen", de vertaling van Himmelbaue Augen van haar Duitse collega Anna-Maria Zimmermann. Laura zie je ook samen met Christoff, Lindsay en Frans Bauer door heel Vlaanderen met de Vrienden voor het leven tour.

Boekingen Laura Lynn

In 2018 treedt Laura Lynn op in het kusttheater " 't Colisée" in Blankenberge met de show "Cruise Nostalgie". Zij deelt het podium met Jackie Lafon, David Vandyck en Koen Crucke. Met haar 11de album "Country" heeft Laura gekozen voor een mix van country en ambiance in een eigen Laura Lynn jasje. Absolute countryklassiekers en sfeervolle line dance nummers. Laura zelf is in de wolken met dit album: "Heel wat onvergetelijke nummers waarmee ieder van ons is opgegroeid vinden hun oorsprong in de country muziek. Haar album 'Country' noteert dan meteen op één in de Ultratop Album 200. In Oostende werden voor de vijfde maal "De Loftrompetten" uitgereikt, voor de Vlaamse amusementsmuziek. In de categorie "Beste nummer gebracht door een zangeres" werd Laura Lynn voor de 2de maal bekroond met een Loftrompet voor het nummer ”Laat je hart slaan’. De kers op de taart om het jaar af te sluiten.

Kom in de stemming

Laura Lynn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Laura Lynn bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Laura Lynn, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Laura Lynn in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Laura Lynn boeken

Wilt u Laura Lynn boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Laura Lynn wilt inhuren.

Laura Lynn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!