De Spikes boeken?

de spikes boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 300 personen

De Spikes boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Spikes

Het begrip “FUN-tertainment”, gepatenteerd (©) door “de Spikes”. Van wijdse schapenveld-geluiden uit de Vlaamse folkvlakten tot zwoele, kleverige latino-sounds.
 “de Spikes” reizen voortdurend doorheen de volledige muziekcatalogus: een hutsepot van de huidige HIT-lijsten, het (hard) rocktijdperk van de jaren ’60 – ’80, de new-wave-achtige jaren ’80, het grunchy tijdperk en de I Love the 90s aangevuld met het kinky disco Saterday-night-fever-gevoel. Het Spikes-repertoire is zo breed dat er zelfs plek is voor Schlagermuziek, het betere Nederlandse en Belgische levenslied, Franse chansons en zelfs muziek die nog moet worden uitgevonden. Nog steeds niets wijzer geworden? Géén idee van wat “de Spikes” brengen? Zij die u voorgingen beschrijven het als “… een heel apart gevoel van binnen …” overgoten met een dikke saus leukigheid en bourgondische gezelligheid.

Boekingen de Spikes

Laten we niet vergeten te vermelden dat “de Spikes” zelfs de koeler-dan-de-coolste-koelkast kids bedienen met talloze hedendaagse Dance-medleys (denk aan internationale helden zoals “Ed Sheeran”, “Stromae” en “Bruno Mars” – maar ook lokale helden zoals “Lil’ Kleine”, “Boef”, “Jebroer” en “Nielson”). De Spikes hebben slechts één missie! ELK publiek in de juiste muzikale stemming te krijgen. Zelfs voor de allerkleinsten kunnen “de Spikes” het maken – onder de noemer “de SpiKIDS”.

Met een State-of-the-Art lichtshow en subliem geluid voor iedere locatie zorgt het professioneel team techniekers iedere keer weer voor een waar OORgasme!

Kom in de stemming

De Spikes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Spikes bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Spikes, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Spikes in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Spikes boeken

Wilt u De Spikes boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Spikes wilt inhuren.

De Spikes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!