De Stoopjes boeken?

De-Stoopjes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

De Stoopjes boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Stoopjes

We hebben er jaren op gewacht, maar nu is ie klaar. De eerste cd-single van De Stoopjes. De 8-baan moet hun definitieve doorbraak worden. Spannende tijden vertelde Annelies. De cd-single is intussen naar uim 400 radiostations gestuurd. Tv Oranje is van plan om binnenkort een clip en een kerstboodschap op te nemen van De Stoopjes. De cd ligt ook bij Foole in de schappen en zelfs De Dreef kreeg een exemplaar tijdens de Hollandse Avond. Als deze cd-single aanslaat is het idee om een hele cd op te gaan nemen. "Daarmee kunnen we beter optreden, nu hebben we nog maar 2 nummers", zegt Harold Stoop.

Tijdens de Hollandse Avond in De Dreef presenteerden De Stoopjes hun nieuwe cd-single. Beide nummers van deze cd, 'De 8-baan en Met Jou', werden gezongen door alle aanwezigen van de Hollandse Avond. De cd-hoes laat De Stoopjes in een 8-baan zien. "Waar is die foto gemaakt" wilden wij natuurlijk weten. "Voor onze flat was het antwoord" van De Stoopjes. Natuurlijk is daar geen 8-baan te bekennen. Maar een beetje photoshopper weet daar wel raad mee. De hoes ziet er gezellig uit.

Optreden bij De Dreef

Na afloop van hun optreden kregen ze van voorzitter Bert Gruijters een bosje bloemen aangeboden. De Dreef zou graag zien dat ze met carnaval weer een optreden willen doen. Of dat gaat gebeuren is nog de vraag. De Stoopjes worden steeds bekender in het land en worden door hun nieuwe single straks meer gevraagd voor optredens. Maar ook als De Stoopjes even geen tijd hebben voor De Dreef zit men niet verlegen om hun muziek. Bert Gruijters kreeg een cd aangeboden. Die kan worden toegevoegd aan de ruime Nederlandstalige muziekverzameling.

Sinds begin juni 2011 staat het nummer 'De 8-baan' op YouTube. Dit nummer dateert al van een paar jaar geleden, maar nog nooit was de clip buiten onze dvd om te zien op het internetgebeuren. De clip staat op YouTube en is een ongelooflijk maar we zijn een ware hit geworden! Eigenlijk geheel onverwacht is onze droom uitgekomen, namelijk een nationale doorbraak! Met de daarbij behorende interviews op tv, zowel regionaal als o.a. Omroep Brabant, Shownieuws, Tv Helmond en het Eindhovens Dagblad. In 2014 hebben De Stoopjes een fantastische nieuwe hit uitgebracht genaamd "Een Hit Op TV Oranje". Deze single is eigenlijk als geintje gemaakt om te laten zien dat er in Nederland Tv-stations zijn die echt alles uitzenden of het nu klinkt of niet.

Boekingen De Stoopjes

De Stoopjes zijn uitgekomen met hun laatste nieuwe plan... "De Stoopjes 2.0". De Nieuwste trend in de muziekwereld. Hierbij worden de eerder uitgebrachte singles geremixt met een vlotte beat eronder. Vanaf nu is de nieuwe single "De Diskjockey 2.0" overal te beluisteren en verkrijgbaar. In april 2016 hebben De Stoopjes 2.0 meegedaan aan het geweldige Tv talentenshow van RTL4 "Hollands Got Talent". Natuurlijk werd de laatste nieuwe single "De Diskjockey 2.0" geweldig opgepikt door het publiek, maar vooral door Gordon en Chantal Janzen. Deze gingen volledig uit hun dak toen De Stoopjes 2.0 begonnen met hun auditie.

Jammer genoeg drukte Gordon op 3 van de 4 kruizen tijdens het doen van een polonaise en mochten De Stoopjes 2.0 niet door naar de volgende ronde. Een ding is zeker. Het heeft voor De Stoopjes 2.0 veel reclame opgeleverd en dat was in eerste instantie ook de insteek van hun deelname. Ze hebben geweldig genoten van hun auditie en worden door deze auditie talloze malen extra geboekt!

Kom in de stemming

De Stoopjes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Stoopjes bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Stoopjes, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Stoopjes in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Stoopjes boeken

Wilt u De Stoopjes boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Stoopjes wilt inhuren.

De Stoopjes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!