De Tappers boeken?

de tappers boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid en techniek

De Tappers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Tappers

Waar De Tappers tappen, is het FEEST!
Hun hit ‘Broodje Balkan’ klonk door van België tot Friesland, en de 2023 hits ‘Cava Tequila’ en ‘Ai Ai Cora’ mochten live vertolkt worden op 3FM en AVROTROS tijdens Rob & Wijnand’s Carnaval Countdown.

Boekingen De Tappers

De energieke optredens van de drie charmante barmannen weten bij elke feesttent en kroeg de onderste druppel uit het glas te halen. Waar De Tappers voet op het podium zetten blijft geen polonaise on gelopen. Geen achtertante zal stilstaan, en de promillages lopen altijd ongekend op. De Tappers stappen pas het podium af als het legendarisch is geweest.

Bier, Bier, Bier

De nieuwe track ‘Bier Bier Bier’, een samenwerking met de Haagse groep Bennie Beenham, is nu uit. En de nieuwe klapper voor Carnaval 2024 is in de maak!

Kom in de stemming

De Tappers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Tappers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Tappers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Tappers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Tappers boeken

Wilt u De Tappers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Tappers wilt inhuren.

De Tappers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!