De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken?

de verboden zolder van opa en oma boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Verboden Zolder van Opa en Oma

Daan en Tess logeren vaak bij Opa en Oma. Dit is altijd een dolle boel, want ze mogen zoveel snoepen als ze willen en ze mogen in het hele huis spelen, behalve op de zolder, deze is voor hen verboden terrein! Dat maakt Daan en Tess wel erg nieuwsgierig, want wat is er te vinden op zolder en waarom zouden ze hier niet mogen komen?

Boekingen De Verboden Zolder van Opa en Oma

Tijdens een vakantie logeren ze weer bij Opa en Oma. Maar deze keer vervelen ze zich rot, het regent al de hele dag en ze kunnen niks meer verzinnen om te doen. Ineens heeft Daan een super goed idee! Hij stelt voor om toch stiekem een kijkje te gaan nemen op zolder. Daan en Tess glippen zo zacht als ze kunnen de zolder op en belanden daar niets vermoedend in het magische verleden van Opa en Oma. Maar was dit nou wel zo’n goed idee?

De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Verboden Zolder van Opa en Oma bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Verboden Zolder van Opa en Oma, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Verboden Zolder van Opa en Oma in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken

Wilt u De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Verboden Zolder van Opa en Oma wilt inhuren.

De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!