De Verschilmaker boeken?

de verschilmaker boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

De Verschilmaker boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Verschilmaker

Wie of wat maakt het verschil? Op luchtige en inspirerende wijze laat De Verschilmaker het elk gezelschap zelf beleven. Zijn lezingen en presentaties zijn leerzaam, speels, interactief en op verzoek muzikaal: out of the box in optima forma!

Met ruim 20 jaar ervaring is De Verschilmaker als geen ander in staat inhoudelijk bij te dragen aan congressen, symposia en events. Met zijn innemende persoonlijkheid weet hij bovendien ook als dagvoorzitter of moderator het verschil te maken en uw publiek blijvend te boeien en te binden.

De Verschilmaker is een creatie van communicatief entertainer Johan van Genechten. Hij studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als eerstegraads dramadocent. Zo leerde hij creativiteit in te zetten om mensen beter en met meer plezier te laten leren. Een competentie die hij vervolmaakte tijdens de ruim 600 lezingen die hij al verzorgde voor bedrijven en organisaties.

Boekingen De Verschilmaker

Met De Verschilmaker haalt u een motivator en inspirator pur sang in huis. Samen met zijn vaste pianist zorgt hij desgewenst ook voor een aangename muzikale verpakking van uw thema en inspiratie in de vorm van teksten en liedjes.

Mogelijke inzetbaarheid van De Verschilmaker:

  • Dagvoorzitter/moderator
  • Lezingen op maat
  • Interactieve Presentatie "de Rol van je Leven"
  • Uurtje Verschil maken (totaalprogramma incl. muziek)
  • Geluid & pianist in overleg

Neem voor alle mogelijkheden a.u.b. contact met ons op.

De Verschilmaker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Verschilmaker bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Verschilmaker, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Verschilmaker in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Verschilmaker boeken

Wilt u De Verschilmaker boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Verschilmaker wilt inhuren.

De Verschilmaker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!