Nanne Meijer boeken?

nanne meijer boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Nanne Meijer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Nanne Meijer

Nanne Meijer (Hoorn, 4 maart 1991) is online programmamaker, zanger en presentator.

Nanne is al enkele jaren een gewaardeerd gezicht in de Nederlandse YouTube scene. Door het wekelijks terugkerende format Ochtendmix heeft hij een YouTube kanaal kanaal opgebouwd met bijna 160.000 abonnees. Ook heeft hij de afgelopen jaren diverse andere goedlopende kanalen gelanceerd zoals ‘Shirley en Tamara’ en het populaire ‘Meijer&CO’, waarin hij met zijn familie producten test. Hiermee heeft Nanne bewezen een goed zakelijk inzicht te hebben betreffende wat werkt in de doelgroep van vrouwen tussen de 14-24 jaar. Het overgrote gedeelte van de series produceert hij zelf en hij schuwt het niet om ook achter de camera plaats te nemen.

Maar Nanne wilde meer! Op 18 mei 2018 heeft Nanne op spectaculaire wijze zijn eerste nummer gelanceerd, genaamd: ‘Ik wil meer #freepass’. Hij maakte al eerder zangcovers maar was nu zo ver om zijn eigen muziek te gaan produceren samen met Bart Janssen van Wooloo Records en A Million Faces. Met ruim 300.000 views op YouTube en meer als 110.000 streams op Spotify is de eerste single een succes gebleken. Nanne is dan ook druk bezig met zijn tweede single en videoclip, welke op de planning staat om in oktober 2018 gelanceerd te worden.

Boekingen Nanne Meijer

Met alle kennis die Nanne de afgelopen jaren heeft opgedaan ontwikkelt hij zich snel als expert op het gebied van online content, het bouwen van een merk en de huidige trends onder zijn doelgroep. Zijn expertise heeft hij al meerdere malen mogen delen met een uiteenlopend publiek als dagvoorzitter op congressen en thema-dagen.

Al deze projecten naast elkaar maken dat Nanne zich ontwikkelt als producent, presentator, zanger, dagvoorzitter en programmamaker, oftewel een multi-talent.

Kom in de stemming

Nanne Meijer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Nanne Meijer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Nanne Meijer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Nanne Meijer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Nanne Meijer boeken

Wilt u Nanne Meijer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Nanne Meijer wilt inhuren.

Nanne Meijer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!