Patrick Martens boeken?

Patrick-Martens-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Patrick Martens boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Patrick Martens

Patrick Martens is een veelgevraagd presentator en acteur. In 2019 vormde Patrick samen met Daphne Bunskoek het vaste presentatieduo van het RTL4 televisieprogramma 5uurLive. Daarnaast was hij 2 seizoenen lang als theater-, film- en musicaldeskundige vrijwel dagelijks te zien bij RTL Koffietijd. Tevens nam hij daar de presentatie van het onderdeel ‘De Cadeautjes’ voor zijn rekening. Sinds september 2020 is Patrick naast Loretta, Quinty en Pernille een van de vaste presentatoren van het dagelijkse RTL Koffietijd.

Acteur

Patrick heeft naast zijn presentatiewerk, zijn sporen als acteur, inmiddels dubbeldik verdiend. Hij was te zien in talloze grote bioscoop- en televisie hits en heeft ruim twee jaar de rol van zijn leven gespeeld als PR-agent (Sy Spector) in de hitmusical The Bodyguard.

Films als Keet en Koen en de Speurtocht naar Bassie en Adriaan, App, Hartenstraat, Gooise Vrouwen 2, Jack bestelt een broertje, Fashion Chicks en Huisvrouwen bestaan Niet 2 zijn enkele van de vele producties waarin Patrick te zien is geweest.

Stem acteur

Daarnaast is Patrick een veelgevraagd stem-acteur. Zijn hoofdrollen in de bioscoopfilms ‘Rikkie de Ooievaar’, ‘Hoe tem je een Draak 1, 2 en 3’, ‘Duck Duck Goose’, de laatste ‘Spongebob’ en de nieuwste Netflix-serie ‘The Willoughbys’ zijn treffende voorbeelden.

Multitalent

Op televisie maakte Patrick zijn debuut acteur in GTST en iets later in de serie Zoop waarna hij ging presenteren voor onder andere Nickelodeon, RTL Telekids en RTL Breakfastclub. Maar ook Moltalk voor AvroTros staat op zijn indrukwekkende cv. Zijn onweerstaanbare performance tijdens Celebrity Stand-up op Comedy Central liet zien dat er een komiek in hem schuilt. En als danser veroverde hij samen met Marlayne Sahupala de harten van het Nederlands publiek in de RTL-hit Dance Dance, Dance. De aflevering van ‘Chantal blijft Slapen’ voor RTL4, in het voorjaar van 2019, was een bijzondere waarvoor hij erg veel leuke reacties ontving.

In oktober 2019 was Patrick te zien in een nieuwe serie voor de zender ONS waarin hij samen met Ron Brandstedereen reis maakte door het prachtige Denemarken. ‘Love on the Campesite’ was tevens te zien op het online platform van De Telegraaf.

Boekingen Patrick Wessels

Zijn deelname aan het jubileumseizoen van ‘Wie is de Mol’ in oktober 2020 zorgde wekenlang voor spanning in menig huiskamer. Was Patrick de Mol? Of?.. 1 ding staat vast, Patrick heeft er met volle teugen van genoten en heeft er een paar nieuwe echte vrienden aan over gehouden.

Verdienstelijke presentator

Door zijn brede ervaring en onmetelijke enthousiasme en vakmanschap is Patrick een veelgevraagd presentator voor evenementen, premières en productpresentaties. Zo presenteerde hij bijvoorbeeld de Kids Choice Awards in Carré, is hij het vaste gezicht van de events van HEMA en presenteerde hij de online Stoptober Campagnes in 2018, 2019 en 2020.

Social Media

Samenwerkingen op socialmedia komen voor maar worden altijd met de grootste zorg gekozen, voorbereid en uitgevoerd.
De YouTube series voor LINDA.nl over slapen waren een groot succes en worden nog dagelijks bekeken. Aan het eind van 2020 maakte Patrick voor hetzelfde platform een serie over het volledig Kerst-stylen van huizen van verschillende BN-ers.

Patrick Martens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Patrick Martens bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Patrick Martens, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Patrick Martens in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Patrick Martens boeken

Wilt u Patrick Martens boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Patrick Martens wilt inhuren.

Patrick Martens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!