De Woudrukkers boeken?

de-woudrukkers-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten + 1 x 90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

De Woudrukkers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Woudrukkers

4 Dwazen die met elkaar werkelijk elke zaal plat spelen!! We gaan terug naar West-Friesland, waar het allemaal begon…

De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus.

Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed.

Van Piet Veerman tot AC/DC. De Rukkers spelen alles in hun Woudrukkers-Style. Dus eindelijk een band die muziek maakt voor jong en oud en een verrukkelijk feest maakt met een hoog rock en loll gehalte! Want dat is waar de mannen van houden maar het publiek ook!!!! Zo zetten ze dus elke zaal (waar het feest moet worden) op zijn kop. Is het rock is het pop? Niemand heeft het antwoord het zijn de Woudrukkers. Gewoon feest!!!!

Boekingen De Woudrukkers

Hebben zij een setlist? NEE!!!

De Woudrukkers zijn een aanrader voor kermissen, festivals, studentenfeesten, apres-ski feesten, oktoberfeesten of voor kroegen en zalen waar veel volk gewenst is maar vooral ook moet blijven hangen en niet meer naar huis durven. Overal waar het een echt feest moet worden dus!

De woudrukkers zijn zeker geen 13 in een dozijn bandje want die zijn er al genoeg en dat zijn we natuurlijk spuugzat!! Ondanks alle Rock en voornamelijk Lol is deze band ook gewoon nog eens retegoed! Tevens weten de Woudrukkers de gasten niet alleen binnen te houden! Nee ze gaan gewoon niet meer weg!! Weet waar u aan begint…………. De prijs is ernstig plezierig! De spanbandjes voor de tap leveren we evt bij!

Kom in de stemming

De Woudrukkers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Woudrukkers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Woudrukkers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Woudrukkers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Woudrukkers boeken

Wilt u De Woudrukkers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Woudrukkers wilt inhuren.

De Woudrukkers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!