De Zingende Kerstelfjes boeken?

De-Zingende-Kerstelfjes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Zingende Kerstelfjes boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Zingende Kerstelfjes

Bij Kerst horen kerstliedjes en eigenlijk is het het leukste om die met elkaar te zingen. Nodig daarom voor een originele muzikale act de Zingende Kerstelfjes uit. Het zijn de twee meest muzikale hulpjes van de Kerstman die niets liever doen dan kerstliedjes zingen. Maar om het nog leuker te maken nemen ze een sfeervol decor mee met karaokeschermen zodat iedereen met de elfjes mee kan zingen. De ultieme kerstsfeer waarbij iedereen mee doet.

Boekingen De Zingende Kerstelfjes

Goed inzetbaar als tussenact op uw Kerstfeest, maar ook in een winkelcentrum een unieke act waarbij het winkelend publiek gezellig mee kan doen. De Kerstelfjes zijn ook zeer goed te combineren met onze Kerstman, welke met zijn troon in het decor van de Elfjes nog beter tot zijn recht komt. Bovendien profiteert u dan nog eens van de leuke interactie tussen de Kerstman en zijn Elfjes.

De Zingende Kerstelfjes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Zingende Kerstelfjes bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Zingende Kerstelfjes, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Zingende Kerstelfjes in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Zingende Kerstelfjes boeken

Wilt u De Zingende Kerstelfjes boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Zingende Kerstelfjes wilt inhuren.

De Zingende Kerstelfjes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!