Die Jungen Zillertaler boeken?

icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Die Jungen Zillertaler boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Die Jungen Zillertaler

Het jonge Zillertal - een succesverhaal

Markus Unterladstätter, Daniel Prantl en Michael Ringler zijn Die Jungen Zillertaler en al meer dan 25 jaar niet alleen beste vrienden, maar ook zeer succesvolle collega's. Met hun band behoren ze al jaren tot de topacts in de pop- en volksmuziekgenres van Oostenrijk en omringende landen. De jonge Zillertaler mensen worden gevierd met al hun live optredens als garantie voor een goed humeur en feeststemming.

Geen evenement, geen goed feest of festival, waar de typische "JUZI Sound" van Markus, Daniel en Michael het publiek niet in feeststemming brengt. Die Junge Zillertaler speelt jaarlijks meer dan 150 concerten, voornamelijk in Duitsland, Zwitserland, Nederland, België, hun thuisland Oostenrijk en opnieuw in 2019 op Mallorca, het populairste feesteiland van de Duitsers. Ook als gasten op tv in alle bekende Schlager- en volksmuziekshows worden Die Junge Zillertaler in de Duitstalige regio verwelkomd en min of meer vaste gasten genoemd.

Boekingen Die Jungen Zillertaler

Voor de fans van de "JUZI's" is elke dag "een hele mooie dag". Als het gaat om het "plukken van dennenappels" in "Tal mit Z", "Auf der Bruck Trara" of "Drob'n auf´m Berg". Te voet of bij voorkeur met de "helikopter". In ieder geval met veel “Humba Tatärä”! Met hun liederen verenigen Die Junge Zillertaler mensen een doelgroep "tussen 0 en 100 jaar", zoals de drie muzikanten trots benadrukken, "er is immers niets beter dan het feit dat muziek generaties verbindt en je het samen viert!"

In 2019 was er voor de 12e keer goud - voor de 11e keer voor een album - voor de jongste Zillertaler mensen. Meest recentelijk in februari voor het album "Obercool im Haifischpool" (Sony Entertainment).

• 12 x goud (11 x album goud) en 2 x platina in Oostenrijk (IFPI gecertificeerd!)
• Winnaar van de AMADEUS Oostenrijkse muziekprijs 2012
• Genomineerde AMADEUS Oostenrijkse muziekprijs 2019
• Top posities in de officiële single en album charts

25 jaar Die Junge Zillertaler

2019 is een heel bijzonder jaar voor Die Junge Zillertaler. De succesvolle band viert haar 25-jarig bestaan ​​op het podium. Het hoogtepunt van het "JUZIläum-jaar" is de JUZIopenair van 15 tot 18 augustus 2019 in hun Zillertaler geboortestad Strass im Zillertal. Het grote open-air in Tirol vindt voor de 20e keer plaats. Voor het feest van het jaar kondigden voXXclub, Marc Pircher of de Paldauern topacts aan voor het voorlopige programma om samen met de JUZI's te vieren.

Kom in de stemming

Die Jungen Zillertaler boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Die Jungen Zillertaler bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Die Jungen Zillertaler, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Die Jungen Zillertaler in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Die Jungen Zillertaler boeken

Wilt u Die Jungen Zillertaler boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Die Jungen Zillertaler wilt inhuren.

Die Jungen Zillertaler boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!