Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken?

die super tolle schlagerschwestern boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Die Super Tolle Schlagerschwestern

Die Super Tolle Schlagerschwestern bestaan uit de gezellige zingende zusjes Gaby und Carina Coburg. Zij brengen heerlijke Deutsche Gemütlichkeit en vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige meezingers, uiteraard live gezongen!

Al hossend op krakers als 'Fiesta Mexicana' en 'Blau blüht der Enzian' of meedeinend op 'Du' en 'Ein Bischen Frieden' is deze act een absolute lust voor oog en oor. Deze zusjes geven gegarandeerd de perfecte sfeer aan uw evenement! Ook geven Die Super Tolle Schlagerschwestern jodelworkshops.

Boekingen Die Super Tolle Schlagerschwestern

Dit Duitstalige theatrale zangduo is inzetbaar als podiumact voor festivals, (bedrijfs)feesten, cafés, bars, discodancings en braderieën. Die Super Tolle Schlagerschwestern für jeder fest zu buchen!

Kom in de stemming

Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Die Super Tolle Schlagerschwestern bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Die Super Tolle Schlagerschwestern, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Die Super Tolle Schlagerschwestern in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken

Wilt u Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Die Super Tolle Schlagerschwestern wilt inhuren.

Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!