Diquenza boeken?

diquenza boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Diquenza boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Diquenza

Diquenza (Delaney Alberto) was op vroege leeftijd al bezig met het produceren van beats. De producer van Antilliaanse komaf heeft zich dusdanig ontwikkelt, dat hij zich verschillende en zeer uiteenlopende muziekstijlen eigen kan maken. Zijn persoonlijke voorkeur ligt bij het creëren van beats met afro-invloeden. Toen hij samen met jeugdvriend Placido "DOVGH" in 2016 hun eerste hit 'My Love' produceerde, die 4x platina track behaalde en meerdere nr. 1 posities in verschillende hitlijsten o.a. Dutch Single Top 100 en Spotify Top 50, volggde er al snel projecten met o.a. Frenna, SFB, broederliefde, Ronnie Flex, Sevn en boef.

Na deze track is zijn talent bij Frenna opgevallen en is hij getekend als één van de eerste talenten bij Rabby Racks & Frenna's publishing fonds '777'x Cloud 9. Na 'My Love' volgen er meerdere hits en samenwerkingen zoals 'Pull Up Game Strong' van SBMG ft Diquenza (Platina), "Don't You Know" van SFB (Platina), 'Van Mij' van Jayh (Platina), 'Viraal' van Frenna x Mula B, Ewa Ewa van Chivv x Diquenza en zijn de afro invloeden niet meer weg te denken uit de Nederlandse Urban scene.

Boekingen Diquenza

In 2017 heeft Diquenza er daarom ook voor gekomen om samen met Frenna een EP uit te brengen genaamd "we don't stop" die in 2018 PLATINA is geworden. Hier staan o.a. de hits 'Vervloekt' (4x Platina), 16 million (platina) en 'Walk Away Remix (goud) op. Diquenza is als Artiest getekend bij 777/Topnotch Label. Ook internationaal wordt er hard aan de weg getimmerd. Zo heeft hij ook al producties op zijn naam staan voor artiesten als Muggeez, Fuse ODG, Brandon Beal, MRC en Dayson & Kwamé, Niska & lacrime. Inmiddels tellen zijn producties meer dan 150 miljoen streams.

Kom in de stemming

Diquenza boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Diquenza bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Diquenza, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Diquenza in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Diquenza boeken

Wilt u Diquenza boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Diquenza wilt inhuren.

Diquenza boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!