Dj Bee boeken?

Dj-Bee-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Bee boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Bee

Patrick Roelands staat beter bekend als DJ BEE en DJ BEATS. Hij is ongetwijfeld een van de weinige DJ's die zich heeft toegelegd op het fenomeen KIDS-DJ ! DJ BEE maakte zijn naam als DJ van Disney XD, Jetix, Theater- en Summertours met de act DJUMBO. Een echte gastheer die met zijn presentatie en muziek wel de aandacht van alle kids weet vast te houden.

Boekingen Dj Bee

We noemden het al eerder : Presentatie.BEE weet precies hoe dit moet, een praatje, een geintje, iemand op het podium halen, meezingen, interactief bezig zijn. Maar denkt u ook aan promotionele acties, prijzenfestivals etc etc. We willen het niet te verwarrend maken, maar Patrick allias DJ BEE treedt ook op als DJ BEATS ! Deze naam gebruikt hij vooral als hij optredens doet voor een oudere- of bredere doelgroep. Want ook dat kan Patrick ! Als vaste DJ van Holland Draait Door en HET FEESTCAFE ON TOUR was hij al op menig plek te vinden. Begin 2011 stond Patrick als DJ BEATS in de hitlijsten met de themasong en gelijknamige single van Holland Draait Door !

Kortom, onbetwist de nummer 1 kids DJ van dit moment is DJ BEE !

Dj Bee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Bee bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Bee, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Bee in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Bee boeken

Wilt u Dj Bee boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Bee wilt inhuren.

Dj Bee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!