Dj Grace boeken?

Dj-Grace-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Grace boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Grace

DJ Grace viert het leven bij elke draai aan de schijf. Geluk staat centraal in haar uitvoeringen. Ze ademt ziel. Haar muziek is haar boodschap, haar stijl is haar handtekening. Grace is een artiest, dj en producer. Ze kent de weg over de hele wereld. Een van de grootste vrouwelijke namen voor de zeer chique en verfijnde clubs, locaties en modeshows. Saint Tropez, Cannes en Monaco zijn haar speeltuin. Tegelijkertijd wordt ze verwelkomd in clubs over de hele wereld, van Dubai en Las Vegas tot Miami en Marbella.

Boekingen Dj Grace

De Soul House-muziek van DJ Grace is een pure, eerlijke mix tussen house- en Afrikaanse drumritmes. Percussievaardigheden worden gecombineerd met een verbazingwekkende interactie met haar publiek, wat elke set tot een unieke ervaring maakt. De volgende stap is het uitbrengen van een album waar mensen zich tijdens het optreden van de DJ net zo blij en geïnspireerd zullen voelen als tijdens het optreden van de DJ. DJ Grace is de resident DJ in het Hotel de Paris in St Tropez en in de Yacht Club in Monaco.

Kom in de stemming

Dj Grace boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Grace bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Grace, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Grace in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Grace boeken

Wilt u Dj Grace boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Grace wilt inhuren.

Dj Grace boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!