Dj Jose boeken?

Dj-Jose-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Jose boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Jose

DJ Jose boeken, hij is energiek, getalenteerd en in staat zichzelf nog steeds iedere keer opnieuw uit te vinden: Jos is een absolute topper op het gebied van Dance-muziek!

Moderne mix van verschillende stijlen

De hits die hij achtereenvolgens produceerde, alleen of in samenwerking met anderen, hebben hem wereldwijd status gebracht. Jose is een bekend gezicht geworden in de Nederlandse en internationale clubscene en ook op grote evenementen wordt hij veel gevraagd .Jose gebruikt een moderne mix van verschillende stijlen. Hij weet een herkenbaarheid te creëren, waardoor zijn muziek toegankelijk wordt, zonder commercieel te worden: hij draait namelijk nét even die andere mix, waardoor het herkenbare met iets nieuws wordt gecombineerd.

Mooiere vocalen en energieke tracks.

De ervaring die Jose meebrengt, maakt dat hij makkelijker in staat is zijn publiek te lezen. Waar eind jaren ’90 de focus op tempo lag, weet Jose nu de diepgang te vinden die het huidige publiek zoekt door gevoeligere tonen, mooiere vocalen en energieke tracks. Jose wil het publiek meenemen in een verhaal waarin hij hen betrekt door te communiceren vanuit de DJ-booth en door nog steeds iedere keer kritisch naar zijn eigen werk te luisteren.

You’re All I Need

De nieuwste release “You’re All I Need” belooft een heel speciale single te worden. Er is voor deze track speciaal toestemming gevraagd om vocals van Phill Collins’ “Something Happened on the Way to Heaven” te gebruiken.
DJ Jose ook internationaal veel gevraagd als DJ

Kracht van de mix

Jos Klaster werd geboren op 24 maart 1966 in Meppel. Van jongs af aan vindt hij in muziek zijn passie. Als tiener ontdekt hij de kracht van de mix door platen als “Relax” van Frankie Goes To Hollywood en “High Energy” van Evelyn Thomas. Hij begint met draaien op schoolfeesten in Steenwijk onder zijn eigen naam.

Op jonge leeftijd een residentie aangeboden

Zijn talent wordt eigenlijk vrij snel ontdekt en hij krijgt op jonge leeftijd een residentie aangeboden in Bar Dancing “Chez Jean” (Steenwijk), waarna meerdere clubs volgen. In de regio is Jos dan al een fenomeen en hij draait in clubs als “Locomotion” (Steenwijk) en “Lord Nelson” (Meppel). Bij de Lokale Omroep Steenwijk (SLOS) presenteert Jos vervolgens ook diverse radioprogramma’s.

Mixwedstrijd van Dance Update

Als hij 24 is, draait hij in “Musichall X-Ray” in Zwolle en wordt door de manager opgegeven voor een mixwedstrijd van Dance Update, georganiseerd door Alex van Oostrom. Omdat Jos Klaster niet zo’n spectaculaire naam is, wordt hij omgedoopt in DJ JOSE en onder die naam wordt Jos een grote bekende in het clubcircuit. Hij draait in vrijwel alle Nederlandse clubs en discotheken en werkt samen met drive-in shows, waardoor zijn naamsbekendheid groeit.

A&R en productmanager

In 1996 wordt Jos de A&R en productmanager van platenmaatschappij Ala Bianca BLX en Media Records BLX. Omdat er steeds meer vraag naar DJ Jose komt, gaat hij vanaf 2001 verder als fulltime DJ.

Boekingen Dj Jose

Ook internationaal is Jose een veelgevraagd DJ. Hij heeft gedraaid in Turkije, Albanië, Griekenland en Israel en draait nu nog regelmatig in, Noorwegen, Polen, Rusland en de Nederlandse Antillen. Evenementen als Mysteryland, Dance Valley, Free Festival en Trance Energy zijn hem niet vreemd en hij resident DJ bij Exceptionnel, Filemon in Utrecht, Peppermint Club on Tour, Ibiza Catamaran Parties en AMS2IBZ.

Kom in de stemming

Dj Jose boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Jose bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Jose, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Jose in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Jose boeken

Wilt u Dj Jose boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Jose wilt inhuren.

Dj Jose boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!