Jones & Stephenson boeken?

Jones-en-Stephenson-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jones & Stephenson boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jones & Stephenson

JONES & STEPHENSON met THE FIRST REBIRTH het project van FRANKY JONES wie kent het niet. De afgelopen 26 jaar heeft werkelijk iedereen erop gedanst en is ermee opgegroeid. 1 van DE tracks verantwoordelijk om het legendarische BONZAI label op de internationale kaart te zetten. Nog steeds de knaller op elk feest, festival, Rave en club in elke uithoek van de planeet. Heeft de status van beste RAVE CLASSIC. Grote namen als NINA KRAVIZ en CHARLOTTE DE WITTE draaien de track grijs en deze laatste deed er ook een vette remix van.

Meest legendarische clubs & festivals

De afgelopen jaren heeft FRANKY met zijn JONES & STEPHENSON project op de grootste Raves, Festivals en in de meest legendarische clubs gestaan zoals oa Mayday, Mysteryland, The Love Parade, Rave City, Ground Zero, Cherrymoon, Bonzai Raves, Ghosttown, Techno 94, Montini, Street Parade, Tresor, E-Werk, HouseQlassics, Age Of Love, Zillion Rave, Overdrive, Retro Nation, 90s Forever Outdoor, Sportpaleis, Multigroove, Fuse, Vooruit, Charlatan, Raving Nightmare, Decibel Outdoor, Hype-O-Dream, Kompass, Wooferland, Maanrock, City Parade, Warehouse etc …. In 2012 werd THE FIRST REBIRTH gebruikt in de nu al historische documentaire THE SOUND OF BELGIUM over de tracks en producers verantwoordelijk voor de Belgische dance scene en wat een shock veroorzaakte in binnen en buitenland.

Superhit ''The First Rebirth''

In 2015 was het nummer DE HOOFDTRACK van de Belgische Topfilm D’ARDENNEN van producer ROBIN PRONT wat wereldwijde releases scoorde en heel wat prijzen in de wacht sleepte. In 2017 en 2018 werd THE FIRST REBIRTH verkozen door de luisteraars van STUDIO BRUSSEL (national radio) tot het 2de (Nr2) beste dance nummer allertijde in hun jaarlijke TOP 100 in THE GREATEST SWITCH. Dit jaar 2019 eindigde het op de 4de plaats. Ook in Nederland dit jaar belande de klassieker op Nr22 in de HOUSE TOP 1000. Later dit jaar gaat daar THUNDERDOME The movie in alle bioscoopzalen in premiere en is ook THE FIRST REBIRTH erbij als 1 van de grondleggers van de hardere scene. In 2018 werd het project ook in de studio terug tot leven gebracht, samen met nieuwe studio partner ROB FABRIE word de REBIRTH serie voortgezet waar het eindigde in de jaren 90 met als eerst nieuwe release in juni 2019 “THE SIXTH REBIRTH op BONZAI Classics. Verder waren er ook remix releases dit jaar voor de nieuwe FRANKY JONES “Bass Modulator en de clubclassic trol 99” van JUNK PROJECT voor het duitse GRIZZLY MUSIC label. Momenteel word de laatste hand gelegd in de studio aan “THE SEVENTH REBIRTH” en diverse andere projecten.

Boekingen Jones & Stephenson

Dezer dagen bestaat een JONES & STEPHENSON live uit een show van Classics en nieuwer werk met vleugjes Rave, Techno, Trance en Acid allemaal met het juiste Oldschool / Retro gevoel. Hiervoor word een ministudio mee op tour genomen om de echte live vibes te brengen. BRING THE REBIRTH LEGACY TO YOUR EVENT

Kom in de stemming

Jones & Stephenson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jones & Stephenson bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jones & Stephenson, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jones & Stephenson in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jones & Stephenson boeken

Wilt u Jones & Stephenson boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jones & Stephenson wilt inhuren.

Jones & Stephenson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!