Jarno van der Wielen & Erik-Jan Rosendahl boeken

Jarno-van-der-Wielen-Erik-Jan-Rosendahl-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek/geluid

Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Jarno van der Wielen & Erik-Jan Rosendahl boeken

Van maandag t/m donderdag hoor je op SLAM! Jarno van der Wielen tussen 13.00 & 16.00 uur.
En hoor je Erik-Jan Rosendahl tussen 19.00 & 22.00 uur met het Avondcircus op SLAM!

Jarno & Erik-Jan hebben hun krachten gebundeld en gaan samen het land in. Ze brengen uiteraard de hits van SLAM! Aangevuld met vette Mash-ups.

Housuh in de Pauzuh

Daarbij zullen ze in hun set het populaire item “Housuh in de Pauzuh” zeker niet overslaan.
Jarno & Erik-Jan draaien een vette DJ set waarbij het Dak eraf zal gaan.

Jarno van der Wielen & Erik-Jan Rosendahl boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl boeken

Wilt u Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl wilt inhuren.

Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!